Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

FW: κ. ΝΙΚΟ ΣΙΜΟ, ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ, ΗΜΕΡΑ 7η...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Wednesday, September 19, 2012 10:30 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: κ. ΝΙΚΟ ΣΙΜΟ, ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ, ΗΜΕΡΑ 7η...

 

 

Γράφει ο Insider

Αξιότιμε κε Σίμο,

ένα ακόμη πολυ συγκεκριμμένο ερώτημα στο οποίο περιμένουμε απάντηση, αφού αποφύγατε επιμελώς να αναφερθείτε σε αυτό στην ανακοίνωση σας. Μήπως αναζητήσατε την επιστολή εγγύησης την οποία σας καταγγείλαμε ότι υπέγραψε η... Γενική Διευθύντρια Τηλεόρασης κα Ελένη Χοιδά με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου 2012; (ένα τηλέφωνο στον σημερινό Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης Κώστα Σπυρόπουλο αρκει...)

 

Και αν ναι, ερευνήσατε αν υπάρχει απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ που να εγκρίνει την παροχή εγγύησης ύψους ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ υπερ της εταιρείας ΚΒΙ του κυρίου Δημήτρη Κοντομηνά, δηλαδή υπέρ ενός ανταγωνιστή της ΕΡΤ που δεν είναι κάν συμβαλλόμενος της ΕΡΤ; (και εδώ ένα τηλέφωνο στο νέο Γενικο Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Πέτρο Μάη αρκεί...)

 

Η εγγύηση αυτή αφορά την εκμετάλλευση του τηλεοπτικού προγράμματος της ERTWORLD και παρασχέθηκε, όπως ήδη σας είπαμε, σε χρόνο που ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρης Πεπόνης ερευνούσε ήδη την υπόθεση μετά απο μηνυτήρια αναφορά του σημερινου Υπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Σίμου Κεδίκογλου προς τους κκ Ιωάννη Τεντε, Νίκο Παντελή και Γρηγόρη Πεπόνη.

 

Γιατί ειναι επιλήψιμο το ότι η εγγύηση παρασχέθηκε ενώ ερευνούσε ήδη ο κ. Πεπόνης για τυχόν ποινικές ευθύνες;

 

ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΒΙ ΚΡΙΘΕΙ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η ΚΒΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΡΤ!!!

 

Δηλαδή, το Νομικό Τμήμα της ΕΡΤ με την βοήθεια των Νομικών Γραφείων των άλλων εμπλεκομένων (!!!) ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ότι η ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΠΟΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ" την ΕΡΤ η οποία ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ!!!

 

(εχουμε ακούσει για πολλά είδη τζόγου, αλλά για "τζόγο επί εισαγγελικής έρευνας" και μάλιστα με στοίχημα ύψους δυόμιση εκατομμυριών δολαρίων, ε, αυτό μας ξεπερνάει... )

 

Δεν νομίζετε ότι και μόνο ο λόγος αυτός επιβάλλει να ερευνήσετε την υπόθεση και να δώσετε μιά ξεκάθαρη απάντηση, αν μη τι άλλο τουλάχιστον από σεβασμό προς το πρόσωπο του πολιτικού σας προισταμένου κ. Σίμου Κεδίκογλου ο οποίος υπέβαλλε την μηνυτήρια αναφορά που οδήγησε στην έρευνα του κ. Γρηγόρη Πεπόνη;

 

Και να δώσετε και μιά ξεκάθαρη απάντηση αν στο φάκελο που στείλατε ΕΣΕΙΣ στο Νομικό Γραφείο για να γνωμοδοτήσει επί της "νομιμότητας της σύμβασης ΕΡΤ-ΚΒΙ", δηλαδη ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΤ, περιλαμβάνεται και αυτή η επιστολή η οποία ενδεχομένως αποτελεί κρίσιμο αποδεικτικό στοιχείο για ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ; Και αν δεν περιλαμβάνεται, ΘΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ;

 

Ευπειθώς Υμέτερος

 

Insider


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου