Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

FW: EΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Wednesday, September 05, 2012 12:39 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: EΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

 

Οι διμερείς σχέσεις, οι τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ της Ιορδανίας και της ΕΕ, αλλά και διεθνή και περιφερειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, θα τεθούν στο επίκεντρο των συνομιλιών της διήμερης επίσκεψης...
που πραγματοποιεί στο Αμμάν σήμερα και αύριο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Απόψε ο κύπριος Πρόεδρος και η σύζυγός του θα παρακαθίσουν σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν τους το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας.

Κατά την επίσκεψή του στο Αμμάν, ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, τον πρόεδρο της Γερουσίας, τον πρόεδρο της Κάτω Βουλής, ενώ θα μιλήσει στο επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Ιορδανίας, στο οποίο θα παραστεί και ο πρωθυπουργός της Ιορδανίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα υπογραφεί συμφωνία μεταξύ των δύο κυβερνήσεων για συνεργασία της Κύπρου και της Ιορδανίας στους τομείς της Δημόσιας Υγείας και της Ιατρικής. Επίσης, θα υπογραφεί Μνημόνιο Συναντίληψης στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Εξοικονόμησης Ενέργειας μεταξύ του υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου και του υπουργείου Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων της Ιορδανίας.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου