Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ KAI Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΕΡΤ;

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Friday, September 14, 2012 7:56 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ KAI Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΕΡΤ;

 

Γράφει ο "Φουλ Σαμαρικός"
Αγαπητό Fimotro,
Εάν περάσουν τελικά όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων (ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΡΟΣ, ΚΟΤΤΑΚΗΣ, ΣΑΚΕΛΑΡΙΑΔΗΣ που πρόσκεινται πολιτικά σε ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΝΔ) τη Δευτέρα από...
το ΔΣ της εταιρείας για την ΕΡΤ θα είναι πλέων με τη σφραγίδα του Αντώνη Σαμαρά-Κεδίκογλου αναμφίβολα το όλο θέμα της επιλογής τους!

Ο Δημήτρης Σταμάτης πρέπει να αποδείξει ότι αυτό δεν συμβαίνει και να φέρει το Κεδίκογλου "εμπρός τον ευθυνών του" διαφορετικά οι "δεξιοί Σαμαρικοί δημοσιογράφοι" θα συγκρουστούν κατά μέτωπο με το Μαξίμου αφού αποκλείστηκαν άδικα από τις επιλογές για την ΕΡΤ!

Είναι ώρα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ τις επιλογές αυτές και να μοιράσει δίκαια και ΙΣΑ την πίτα της ΕΡΤ αφού ο Κεδίκογλου αδυνατή αφού παίζει ξεκάθαρα το παλιό παιχνίδι της ΠΟΣΠΕΡΤ!
Διαφορετικά οι αντιδράσεις θα ακουμπήσουν τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά!

Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει έτοιμη να συγκρουστεί αφού έχει κοπεί η επικοινωνία με το Σίμο Κεδίκογλου!

Για να δούμε,
Ακούει κανείς;
Ο Σαμαράς ίσως;
Βλέπουμε......
.
Πάντως κάποια σκάνδαλα όπως η δημιουργία του Ελληνόφωνου "Euronews" αλλά και η σύμβαση για τη διανομή του δορυφορικού σήματος είναι ακόμη υπό διερεύνηση από την σημερινή διοίκηση η οποία όπως το πάει θα εμπλακεί σε χωράφια του παρελθόντος!

Ο Σίμος Κεδίκογλου ακυρώνει την λειτουργία στην χώρα μας του Ελληνόφωνου "Euronews" αφού έχει νομικά και πρακτικά προβλήματα και θα εμπλέξει την διοίκηση της ΕΡΤ σε νέες περιπέτειες αφού στερείται αδείας και συχνότητας για την λειτουργία του!

Όσο αναφορά για τις νέες συμβάσεις ΠΕΘ δημοσιογράφων ο Νίκος Σίμος δηλώνει ότι απέστειλε σημείωμα στο Κεδίκογλου να διαβιβάσει στο υπ.Οικονομικών το αίτημα της ΕΡΤ για αύξηση του αριθμού συμβάσεων ΠΕΘ στην ΕΡΤ!
Το θέμα πάντως παραμένει για το πότε θα εγκριθούν χρονικά οι νέες ΠΕΘ αφού η ΕΡΤ στερείται προγράμματος!!!

Ας ελπίσουμε ότι το Μαξίμου θα τα σκεφτεί όλα αυτά πριν πάρει αποφάσεις το ΔΣ της ΕΡΤ την Δευτέρα αφού ο Κεδίκογλου ξαναλέω τα έχει βρει με την ΠΟΣΠΕΡΤ και το Καλφαγιάννη και κάνει ότι του ζητήσουν αντίθετα με την ΕΣΗΕΑ που δεν τους βλέπει καν παρα την σφαγή δημοσιογράφων που είχαν γίνει από την παλιά διοίκηση της ΕΡΤ!
Η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο Καλφαγιάννης κάνει ότι γουσταρει πλέον με τη βούλα Κεδίκογλου στην ΕΡΤ!

Ακούτε κε ΣΤΑΜΑΤΗ !
Σταματήστε επιτέλους το ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ,
λίγη λογική στις επιλογές δεν βλάπτει ,
τρικομματική είναι η κυβέρνηση από τι ξέρω
ή μήπως άλλαξε ;


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου