Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΓΙΑ ΔΕΣ ΠOΙΟΣ (Ο ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ)... ΜΙΛΑΕΙ!!!

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Wednesday, September 05, 2012 5:33 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΓΙΑ ΔΕΣ ΠOΙΟΣ (Ο ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ)... ΜΙΛΑΕΙ!!!

 

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
Διάβασα τους ισχυρισμούς Κογιάννη (του κυρίου στη ΦΩΤΟ) και θέλω να προσθέσω τα εξής: Ας όμως αφήσουμε τα πράγματα να μιλήσουν από μόνα τους για το κύριο Γιώργο Κογιάννη πρώην δ/ντη ειδήσεων και....
"πολιτικά διωχθέντα"... της ΕΡΤ!
Ο κύριος "συνάδελφος" καταρχάς δεν έχει ακούσει πουθενά ότι δεν υπάρχουν... θέσεις ισόβιες στελεχών στην ΕΡΤ;
Ποιος και με ποια διαδικασία τον διόρισε ως πολιτικό συντάκτη (μήπως η Μένια Παπαδοπούλου επι ΠΑΣΟΚ;) στην ΕΡΤ μεταγραφόμενος από το New channel;
Ποιος τον αναβάθμισε σε δ/ντή ειδήσεων της ΕΡΤ και με ποια διαδικασία;
Οι απαντήσεις απλές...το σύστημα Γεωργίου Παπανδρέου και ο φίλος του Νίκος...
Έτσι κατάφερε να κάνει και απολύσεις ΠΟΛΙΤΙΚΆ μη αρεστών δημοσιογράφων όπως και την δική μου (.....ήμουν δεξιός πολιτικά και έπρεπε να φύγω μαζί και με άλλους που δεν ήταν ΠΑΣΟΚ... από την ΕΡΤ) ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΕ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΈΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΊΑΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΕΊΧΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ!!!!
Και φυσικά τα κατάφερε...να είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ σήμερα ΆΝΕΡΓΟΙ μετά από πολλά χρόνια προϋπηρεσίας (19 χρόνια εγώ) στην ΕΡΤ και αυτός
να είναι μόνιμος και σήμερα "πολιτικά διωκόμενος" από την νέα κυβέρνηση και να ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του τους συναδέλφους παριστάνοντας το θύμα του νέου συστήματος!!!
Ε...ΌΧΙ πια ας ρωτήσουν τα αναρίθμητα θύματα της ΕΣΗΕΑ που άφησε ανέργους στο πέρασμά του στην ΕΡΤ όπου φορώντας τα "πράσινα γυαλιά" της τότε εξουσίας του έγινε "μακελάρης" δημοσιογράφων που δεν του άρεσαν προσωπικά όπως ισχυρίστηκε στα δικαστήρια που πήγαινε για υπερασπιστεί το "θεάρεστο" έργο του ως ΜΑΚΕΛΆΡΗΣ επαγγελματιών δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΑ!!!
Σήμερα η διοίκηση τον αντικατέστησε και πολύ καλά έκανε παρότι θα απολαμβάνει το μισθό του (δεν κόβεται ο μισθός) αφού είναι αορίστου χρόνου αλλά κάνει θόρυβο για την αίγλη που χάνει και την ηδονή που χάνει να παρακωλύει επαγγελματικά δημοσιογραφικές ψυχές!
Ας... αφήσει ΉΣΥΧΟ το Γιώργο Μουρούτη πολύ καλά τα έγραφε ο άνθρωπος και να αντιπαρατεθεί με όλους εμάς που πέταξε στο δρόμο της ανεργίας, χωρίς μισθό ,χωρίς ασφάλιση και χωρίς τίτλους εξουσίας...
Ο... Γιώργος Μουρούτης αν και έχει άποψη είναι σίγουρο ότι παρακολουθεί τα γεγονότα από μακριά... αφού δεν είναι δημοσιογράφος και ΠΡΩΤΊΣΤΟΣ με πολιτικά κριτήρια τα πεπραγμένα της ΕΡΤ όσο για το Κεδίκογλου οι Κογιάννηδες ...τα κατάφεραν να παρακωλύουν και να υπηρετούν ακόμα το "παρακράτος της ΕΡΤ" και να μην μπορεί να διορθωθεί καμία αδικία απο τη νέα τρικομματική κυβέρνηση!!!
Κογιάννη... τα κατάφερες το μισθό σου όμως δεν τον χάνεις αναρωτιέμαι ποια είναι η πολιτική σου δίωξη από το ΜΟΥΡΟΥΤΗ και ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ που διατυμπανίζεις οι καιροί είναι δύσκολοι και προκαλούν οι δηλώσεις "θηματοποίησης" όταν άλλοι που τους πέταξες στο δρόμο της ανεργίας (υπάρχει λίστα της ΕΣΗΕΑ) δεν παίρνουν ούτε ένα ευρώ για να ζήσουν!
Ε...ΌΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΔΊΩΞΗ !
Οσο για την νέα κυβέρνηση ας... ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ τις αδικίες τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Βενιζέλος αλλά και ο Κουβέλης μάλλον αυτό ήθελε να πεί... ο Μουρούτης αλλά ο Κογιάννης δεν του άρεσε και σήμερα νοιώθεΙ..."πολιτικά διωκόμενος" ενώ δεν θα έπρεπει αφού παραμένει στο δυναμικό της ΕΡΤ!!!!!!!!
Εμείς τι να λέμε ως... άνεργοι "κύριε".... Κογιάννη;
Ε;


Σας ευχαριστώ...


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου