Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΟΙ : ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ VDSL

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Monday, September 10, 2012 8:41 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΟΙ : ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ VDSL

 

Το «πράσινο φως» της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων προκειμένου να... ανεβάσουν άμεσα ταχύτητες όσον αφορά στην πρόσβαση στο διαδίκτυο αναμένουν ο ΟΤΕ και οι υπόλοιποι τηλεπικοινωνιακοί...
πάροχοι. Το σημείο-κλειδί δεν είναι άλλο από την έγκριση από την πλευρά της ρυθμιστικής αρχής των τιμολογίων λιανικής του ΟΤΕ όσον αφορά στα πακέτα VDSL, τεχνολογία που προσφέρει ταχύτητες σύνδεσης στο internet που φθάνουν μέχρι και τα 50 Mbps όσον αφορά στη λήψη δεδομένων.
Οι υπάρχουσες συνδέσεις ADSL προσφέρουν έως 24 Mbps. Το θέμα της έγκρισης αναμένεται να συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της ΕΕΤΤ και στην περίπτωση που δεν ληφθεί απόφαση θα ξανασυζητηθεί την προσεχή Πέμπτη.
Συνδέσεις
Ο ΟΤΕ, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, φέρεται να έχει καταλήξει σε μία μορφή συμβιβασμού με τους ανταγωνιστές του προκειμένου όλοι οι πάροχοι να ξεκινήσουν ταυτόχρονα τη διάθεση VDSL υπηρεσιών στο ευρύ κοινό. Ο ΟΤΕ δηλώνει έτοιμος να προσφέρει συνδέσεις VDSL σε καταναλωτές που εξυπηρετούνται από 156 αστικά κέντρα σε πόλεις ολόκληρης της χώρας με έμφαση πάντως να δίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου