Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VDSL

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Friday, September 14, 2012 12:45 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VDSL

 

Aπό το : capital.gr
Πανέτοιμος είναι ο ΟΤΕ να κυκλοφορήσει στην αγορά τέσσερα διαφορετικά οικονομικά πακέτα VDSL, αμέσως μόλις η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δώσει το «πράσινο φως» στην συνεδρίαση της Ολομέλειας...
που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Πρόκειται για 12μηνα οικονομικά προγράμματα που αφορούν τις υπηρεσίες VDSL και που θα ξεκινούν από 36,90 ευρώ τελική τιμή, περιλαμβάνοντας και απεριόριστες κλήσεις προς τα εθνικά σταθερά αλλά και κλήσεις προς εθνικά κινητά. Τα προγράμματα είναι τα εξής:

OTE DOUBLE PLAY 30 GR

Στο εν λόγω πρόγραμμα, που για το πρώτο εξάμηνο θα διατίθεται με μειωμένη τιμή 36,90 ευρώ, η οποία στην συνέχεια θα διαμορφωθεί στα 41,90 ευρώ, περιλαμβάνονται: το μηνιαίο πάγιο της τηλεφωνικής σύνδεσης PSTN ή ISDN Bra, η ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες έως 30 Mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ.

OTE DOUBLE PLAY 50 GR

Το πρόγραμμα στην τελική τιμή των 46,90 ευρώ για το πρώτο εξάμηνο και των 51,90 ευρώ για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει το μηνιαίο πάγιο της τηλεφωνικής σύνδεσης PSTN ή ISDN Bra, ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες έως 50 Mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις.

OTE DOUBLE PLAY 30 PLUS

Με 40,90 ευρώ για το πρώτο εξάμηνο και 45,90 ευρώ για την υπόλοιπη διάρκεια του προγράμματος το OTE DOUBLE PLAY 30 PLUS περιλαμβάνει το μηνιαίο πάγιο της τηλεφωνικής σύνδεσης PSTN ή ISDN Bra, την ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες έως 30 Mbps, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ αλλά και 60 λεπτά για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά.

OTE DOUBLE PLAY 50 PLUS

Με 50,90 ευρώ το μήνα για το πρώτο εξάμηνο και 55,90 ευρώ το μήνα για την υπόλοιπη διάρκεια το πρόγραμμα OTE DOUBLE PLAY 50 PLUS περιλαμβάνει το πάγιο μηνιαίο τέλος της γραμμής, πρόσβαση στο ίντερνετ με ταχύτητες έως 50 Mbps, απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά αλλά και 60 λεπτά κλήσεων προς εθνικά κινητά όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου