Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΡΙΣΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Monday, September 17, 2012 1:04 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΡΙΣΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ

 

Σήμερα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα στο Παρίσι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, σε μια απόπειρα να βάλουν φρένο στη δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της δούκισσας του Κέμπριτζ. Το πριγκιπικό...
ζεύγος επιδιώκει την επιβολή κυρώσεων στον φωτογράφο που ευθύνεται για την αποτύπωση των τολμηρών ενσταντανέ από τις διακοπές του Ουίλιαμ και της Κέιτ στην Γαλλία, αλλά και την απόσυρση του γαλλικού περιοδικού Closer το οποίο ήταν το πρώτο που δημοσίευσε τις επίμαχες φωτογραφίες, οι οποίες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους σε ιστοσελίδες και στην ιρλανδική Daily Star, ενώ σήμερα τις δημοσιεύει και το ιταλικό περιοδικό Chi αφιερώνοντας μάλιστα μπόλικες σελίδες.
Σύμφωνα και με ανταποκριτή του BBC, οι περισσότεροι δικηγόροι συμφωνούν ότι σύμφωνα με τον αυστηρό σε τέτοια θέματα, γαλλικό νόμο, η δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών συνιστά αδιαμφισβήτητη παραβίαση της ιδιωτικότητας.
Θεωρητικά, η αποζημίωση θα μπορούσε να ανέλθει σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ ο εκδότης θα μπορούσε να έρθει αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Σε περίπτωση ωστόσο που δοθεί εντολή απόσυρσης του περιοδικού, αυτή θα αφορά μόνο την κυκλοφορία των φωτογραφιών στην Γαλλία και δεν μπορεί να βάλει φρένο στο επόμενο χτύπημα, το ιταλικό περιοδικό Chi που δίνει συνέχεια σήμερα με το χορταστικό «αφιέρωμα», 26 σελίδων.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου