Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Tuesday, September 11, 2012 8:33 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 

Την επίσπευση των ανακρίσεων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ζήτησε με παραγγελιά του προς τους αρμόδιους εισαγγελείς Αθηνάς και Μεσολογγίου ο εισαγγελέας του Αρειού Πάγου Ιωάννης Τέντες, προκείμενου το συντομότερο δυνατόν...
η δικογραφία να διαβιβαστεί στη Βουλή.
Παράλληλα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε ότι δε θα διατίθενται πλέον αστυνομικοί για την προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά τις επιθέσεις τους σε αλλοδαπούς σε Ραφήνα και Μεσολόγγι.

Ανησυχία από ΟΗΕ για τις επιθέσεις

Την ανησυχία για τις επιθέσεις κατά των μεταναστών στην Ελλάδα εξέφρασε η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι.

Η Νάβι Πιλάι δήλωσε ότι οι ρατσιστικές επιθέσεις είναι μέρος μιας ευρείας τάσης σε όλο τον κόσμο που συνδέεται με την οικονομική κρίση.

«Αναγνωρίζω τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν πολλές χώρες, όμως υπογραμμίζω ότι οι μετανάστες, ανεξάρτητα από το καθεστώς τους, έχουν το δικαίωμα να προστατεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματά τους» τόνισε χαρακτηριστικά η αξιωματούχος του ΟΗΕ σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού.

Εξώδικο της Χρυσής Αυγής στον αρχηγό της ΕΛΑΣ

Εντωμεταξύ, εξώδικο προς τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Νίκο Παπαγιαννόπουλο απέστειλε η Χρυσή Αυγή, με το οποίο ζητά να σταματήσει η αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας και οι έλεγχοι στην περιοχή των γραφείων του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα η διοικητής του τμήματος της Ραφήνας για κακή διαχείριση του περιστατικού των καταστροφών που προκάλεσαν μέλη της χρυσής αυγής σε πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου