Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 02, 2012 8:04 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ...

 

Στις 19 Σεπτεμβρίου, οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπεξαίρεση '' μαμούθ '' στο Δήμο Θεσσαλονίκης, θα καθίσουν στο εδώλιο.
Τα περιθώρια αναβολής της υπόθεσης είναι ελάχιστα,...
καθώς συμπληρώνονται τα ανώτατα όρια προσωρινής κράτησης για δύο από τους εμπλεκόμενους, τον πρώην υπάλληλο της Ταμειακής Υπηρεσίας Παναγιώτη Σαξώνη, καθώς και τον Μιχάλη Λεμούσια, πρώην γραμματέα του Δήμου.
Στο εδώλιο του  Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα βρεθούν ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην υπάλληλος της Ταμειακής Υπηρεσίας, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί και ως '' πρωταγωνιστής του σκανδάλου '', ο Μιχάλης Λεμούσιας και οι τρεις πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Αθανάσαρος, Αναστάσιος Γερογιάννης και Μιχάλης Ζορπίδης.
Στη θέση του κατηγορουμένου θα καθίσουν επίσης και 12 διοικητικοί υπάλληλοι και στελέχη του Δήμου Θεσσαλονίκης σε βέρος των οποίων  κατά τη διάρκεια τη;ς ανάκρισης έχουν αποδοθεί ποινικές ευθύνες για την υπόθεση της υπεξαίρεσης  '' μαμούθ ''. Οι βασικές κατηγορίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι αυτές της υπεξαίρεσης, της πλαστογραφίας καθώς και της ηθικής αυτουργίας και της συνέργειας στις παραπάνω πράξεις.
Παράλληλα την ίδια ημερομηνία, 19 Σεπτεμβρίου, θα συνεκδικαστεί ουσιαστικά και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του Παναγιώτη Σαξώνη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Αντίθετα οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος του Β.Παπαγεωργόπουλου, του Μ. Λεμούσια, του Μ.Ζορπίδη και του πρώην Προϊστάμενου της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, αναμένεται να  προσδιοριστούν και να εκδικαστούν σε άλλες ημερομηνίες.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου