Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

FW: '' ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ''...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Wednesday, September 26, 2012 7:43 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: '' ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ''...

 

Καταπέλτης κατά των κυβερνήσεων της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Ε.Ε, ο πρώην δήμαρχος της 4ης μεγαλύτερης πόλης της Σκωτίας, του Dundee, Melvin Rolf, χαρακτήρισε ως μεγάλο λάθος να πληρώσουν για την κρίση οι εργαζόμενοι ...
της Ελλάδας οι οποίοι δε φταίνε  σε τίποτα.
Ο Rolf επισκέπτεται την Κέρκυρα για ολιγοήμερες διακοπές και βρέθηκε στο χώρο της διαδήλωσης των εργαζομένων του νησιού κατά των οικονομικών μέτρων.
Χαρακτήρισε έγκλημα αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι άνθρωποι που έχουν πλουτίσει και οι τράπεζες δεν έχουν δει τα έσοδα τους να μειώνονται, αντίθετα με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους που βλέπουν τις  δουλειές και τις αποδοχές τους να χάνονται.
'' Η Ευρωπαική Ένωση, η βρετανική κυβέρνηση, η γερμανική κυβέρνηση όλες οι κυβερνήσεις πρέπει να καθίσουν και να λάβουν υπ' όψιν τους ότι οι άνθρωποι δε θα πρέπει να αντιμετωπίζονται έτσι '', υπογράμμισε ο πρώην Σκωτσέζος δήμαρχος, ο οποίος όμως υποστήριξε ότι δε θα πρέπει η Ελλάδα να βγει από την Ευρωζώνη, καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική βιώσιμη για την οικονομία.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου