Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 02, 2012 6:55 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ...

 

Ο Γάλλος υπουργός Εργασίας Μισέλ Σαπέν αναγνώρισε ότι οι άνεργοι στη Γαλλία σήμερα έχουν ήδη ξεπεράσει το συμβολικό όριο των 3 εκατομμυρίων.
'' Την επόμενη χρονιά ποιο θα είναι ...
το ποσοστό ανεργίας ; Κανείς δεν ξέρει. Τα 3 εκατομμύρια τα έχουμε ήδη φτάσει. Οι αριθμοί που σχολιάζετε, οι οποίοι αποτελούν τα στοιχεία του Ιουλίου, έχουν σήμερα ξεπεραστεί, βρισκόμαστε στον Σεπτέμβριο. Δεν χρειάζεται καν να αναρωτηθούμε για το 10% (της ανεργίας ). Αυτό το έχουμε ήδη φτάσει '', δήλωσε ο υπουργός στον ραδιοσταθμό Radio J.
Ο αριθμός των ανθρώπων στην Γαλλία που δεν έχουν καμία απασχόληση είχε αυξηθεί τον Ιούλιο κατά 41.300. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης της ανεργίας εδώ και περισσότερο από τρία χρόνια. Η ανεργία τον Ιούλιο αυξήθηκε για 15ο συνεχόμενο μήνα και έφτασε τα 2,987 εκ. ανθρώπους.
'' Το ερώτημα είναι : θα αυξηθεί ακόμα πιο πολύ ; Ναι, θα αυξηθεί. Μήπως σε  μία δεδομένη στιγμή μπορεί να αντιστραφεί ; Ναι, μπορεί να αντιστραφεί. Αυτό εξαρτάται από τις οικονομικές αποφάσεις. τις ευρωπαϊκές αποφάσεις '', πρόσθεσε ο Μισέλ Σαπέν, '' Χρειάζεται ανάπτυξη για να μπορούν να δημιουργηθούν θέσεις απασχόλησης και έτσι να καταπολεμήσουμε πραγματικά την ανεργία ''.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου