Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Monday, September 03, 2012 1:53 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 

Γράφει ο "Παραπολιτικός"
Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για το μεγάλο δίλημμα των κορυφαίων σχετικά με την παρουσία τους ή μη, στην επέτειο των 38 χρόνων απο την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Α. Λοβερδος όσο και...
ο Μ. Χρυσοχοιδης θα απουσιάζουν
Για τον μεν πρώτο, αναμενόμενη εξέλιξη από την στιγμή που τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών τον θέλουν να προετοιμάζει μαζί με τον Γ.Φλωρίδη, κίνηση εκτός ΠΑΣΟΚ. Όπως διέρρεαν συνεργάτες του ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν θα του επιτρέψουν να παραστεί.
Ο Μ.Χρυσοχοιδης έστειλε ανακοίνωση, ότι και για τον ίδιο προσωπικές υποχρεώσεις θα τον κρατήσουν εκτός Αθήνας. Για την απουσία του έχει ήδη ενημερώσει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κίνηση που έγινε προκειμένου να αποφευχθούν αμοιβαίες παρεξηγήσεις.
Για τον Γ. Ραγκουση και την Α.Διαμαντοπουλου, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια ιδιαίτερη ενημέρωση για την στάση τους, αν ισχύει και για τους δύο το στοιχείο του απρόβλεπτου.
Παρών μάλλον και η πρώην Υπουργός Β.Παπανδρέου μετά από μια μακρά περίοδο αποχής. Προβλέπουμε, ότι η παρουσία της αύριο θα είναι και η αφετηρία μιας καινούριας δραστηριοποίησης της στα κομματικά δρώμενα του Κινήματος.
Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για την παρουσία τόσο του Γ.Παπανδρέου όσο και του Κ.Σημίτη. Γεγονός που αν συμβεί θα πρόκειται και για την έκπληξη της βραδιάς αφού η εμφάνιση και των δύο είναι ικανές να μονοπωλήσουν την σημερινή εκδήλωση.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου