Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Friday, September 07, 2012 12:18 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙ...

 

Γράφει ο "Νέος Πληροφοριοδότης"
Με τα μεθεόρτια της 3ης του Σεπτέμβρη να έχουν τελειώσει τόσο για το ΠΑΣΟΚ, όσο και για το "νέο ΠΑΣΟΚ", λέγε με αλλίως και ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να κάνουμε και έναν απολογισμό.
Και καθώς ο Αλέξης ετοιμάζει τα "οδοφράγματα" στη...
Θεσσαλονίκη για την άνοδο του Σαμαρά στα εγκαίνια της ΔΕΘ, στο ΠΑΣΟΚ,που συγκυβέρνηση είναι πως να το κάνουμε, σκέφτονται πως θα πορευτούν από δω και μπρος,πιο συστηματικά, άρα σε πορεία στη ΔΕΘ δεν θα τους δούμε..
Με την κοινωνία να έχει μάτια και αφτιά ερμητικά κλειστά σχεδόν σε ό,τι λέει το ΠΑΣΟΚ, ελάχιστες από τις επιλογές του Βενιζέλου, έχουν περάσει μετεκλογικά σ αυτήν. Προφανώς και δεν εννοώ τη συγκρότηση των νέων, διορισμένων από τον Πρόεδρο οργάνων του κινήματος, αλλά την επιλογή του να μην βάλει πολιτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση.
Φήμες λένε, ότι οι "κηπουροί" του τελευταία του εισηγούνται να γίνει σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό αυτός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, για να ..τσιμπίσουν κι αυτοί κανένα υφυπουργείο ή καμιά γενική γραμματεία επιτέλους. Ακόμη κι αν ο ίδιος διέψευσε το ενδεχόμενο αυτό σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Και ο Σαμαράς λέει ότι δεν θα υπάρξει τρίτο πακέτο μέτρων..στην πολιτική πολλές φορές διαψεύδεις κάτι αρχικά, για να το κάνεις τελικά. Αχ εθιστική και αφροδισιακή εξουσία... Το χρήμα και τη δόξα ουδείς εμίσησε άλλωστε..
Μπορεί ο Βενιζέλος να έχει βάλει στόχο την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ, με τέτοιους συμβούλους όμως,πρέπει πριν την ανασύσταση να κάνει μία αναστήλωση, καθώς θα τους χαρακτήριζα πολιτικά, ηλικιακά και κοινωνικά ετοιμόρροπους..
Αχ, Βαγγέλη μου, δεν αρκεί να έχεις στόχους, πρέπει να ξέρεις και σημάδι. Και είπαμε ανασύσταση, όχι αναστήλωση χρειάζεστε εκεί στο ΠΑΣΟΚ..


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου