Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΑΥΡΙΟ... ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 09, 2012 11:20 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΥΡΙΟ... ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

 

Γράφει ο "Δεξιός"
Αγαπητό Fimotro,
Τελικά ενώ όλοι περιμένουν το ΔΣ της ΕΡΤ αύριο για να δουν τις εξελίξεις στο Ραδιομέγαρο, το παιχνίδι έχει παιχτεί αλλού και με σχέδιο εκτός της... κυβέρνησης σχετικά με την τοποθέτηση των νέων στελεχών της εταιρείας...
και θα με ρωτήσετε ασφαλώς που;
Η απάντηση για όσους ενδιαφέρονται προς κάθε κατεύθυνση απευθυνόμενη ακόμα και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είναι ότι τον υπουργό του κύριο Σίμο Κεδίκογλου κατάφεραν τελικά τα κυκλώματα της ΕΡΤ,οι συντεχνίες οι παρεούλες,οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ακόμα και της ΔΑΚΕ να του επιβάλλουν τους δικούς τους ανθρώπους στην ΕΡΤ!
Θα μου πείτε τώρα πώς;
Η απάντηση είναι απλή άφησαν αρχικά χωρίς παρέμβαση να περάσουν κάποιες ελάχιστες συμβάσεις ΠΕΘ και διευθυντών στην διάθεση του Συμβουλίου και έτσι προσέλαβαν αρχικά κάποιους παλιούς και ακίνδυνους για το σύστημα ΕΡΤ!
Όταν επιχειρήθηκαν και οι επόμενες αλλαγές της ΕΡΤ από την κυβέρνηση για προσλήψεις δημοσιογράφων για νέες εκπομπές,ειδικών συμβούλων μερικών διευθυντών τότε το σύστημα συσπειρώθηκε εσωτερικά της ΕΡΤ γύρω από τον πρόεδρο Νίκο Τέλλη και είπε το μεγάλο ΟΧΙ δεν μπορούν να γίνουν άλλες συμβάσεις στην ΕΡΤ ΠΕΘ και άλλα τέτοια κουραφέξαλα!
Και έτσι ο Σίμος Κεδίκογλου κάνει πίσω!
Το καράβι από ευθεία και ολοταχώς για τον προορισμό του που ήταν η ΕΡΤ να μπει στον ανταγωνισμό γυρνά προς αριστερά έτσι και όλα αναβάλλονται από τον υπουργό Σίμο Κεδίκογλου και αρχίζουν οι πρώτες συμβιβαστικές τοποθετήσεις υπαλλήλων της ΕΡΤ σε διευθυντικές θέσεις ο ένας για κείνη τη θεση ό άλλος για την άλλη μέσα από τους δικούς μας ανθρώπους των υπαλλήλων φυσικά της ΕΡΤ αφού εγκαταλείπεται πλέων η απόφαση της κυβέρνησης να διοικηθεί η ΕΡΤ από νέα στελέχη ικανά και με ανάλογη εμπειρία με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία μας σε Ελλάδα και εξωτερικό!
Έτσι το νέο σύστημα επιλέγει υπάλληλους από την τρύπια εσωτερική δεξαμενή της ΔΑΚΕ στην ΕΡΤ και της ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ που τους αναβαθμίζει σε δ/ντές !
Αποτέλεσμα όλων αυτών των χειρισμών ο Σίμος Κεδίκογλου δεν μπορεί πια να ανεβάσει στο Ραδιομέγαρο κανέναν πια ούτε ένα δημοσιογράφο για νέες εκπομπές ούτε δικά του στελέχη που να τους έχει εμπιστοσύνη ούτε να κάνει αλλαγές αφού τον έπεισαν ότι δεν υπάρχουν αριθμητικά άλλες συμβάσεις ΠΕΘ και άλλα πολλά όπου αναγκάστηκε πια ο ίδιος ως αρμόδιος να φρενάρει τα πάντα και να τα παραπέμπει στον ίδιο το Σαμαρά για λύση!
Έτσι λοιπών κύριοι δε παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρων πια η ΕΡΤ αφού παραμένει μία από τα ίδια και με τους ίδιους!
Όσο για το Σίμο Κεδίκογλου κατάφερε πατώντας στην κινούμενη άμμο της ΕΡΤ να γίνει "ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ" του εαυτού του βάζοντας φυσικά και αδίκως στο παιχνίδι και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος προσπαθεί μόνος του επικοινωνιακά αφού βλέπει ο άνθρωπος το χάος όπως και αυτό που επικρατεί στην ΕΡΤ!
Μήπως όμως είναι ώρα να αλλάξει το σχήμα πριν είναι αργά!
Δυναμικά μπροστά είπαμε με θυσίες μεν αλλά αλλαγή δε της υπάρχουσας κατάστασης και όχι την συντήρηση της παλιάς!
Δε συμφωνείτε αξιότιμε κε Σαμαρά;


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου