Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Friday, September 07, 2012 9:00 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ

 

Οι δύο κόρες του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έκαναν το βράδυ της Πέμπτης μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για να αγκαλιάσουν τον πατέρα τους επί σκηνής στο τέλος της ομιλίας του στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος στο...
Σάρλοτ. Η 11χρονη Σάσα και η 14χρονη Μάλια, η οποία είναι πλέον ψηλή όσο και οι γονείς της, άκουσαν την ομιλία του στην πρώτη σειρά, στο πλευρό της μητέρας τους, της Μισέλ.
Στη σκηνή φίλησαν τον πατέρα τους και επευφημήθηκαν από το πλήθος μαζί του και με την πρώτη κυρία, πριν εξαφανιστούν στα παρασκήνια υπό καταιγισμό χειροκροτημάτων.
Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα μιλούν συχνά στις ομιλίες τους για τις δύο κόρες τους, αλλά σπάνια τις βλέπει κανείς σε πολιτικές εκδηλώσεις.
Την Πέμπτη ο πατέρας τους άρχισε την ομιλία του λέγοντάς τους αστειευόμενος πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάνε σήμερα σχολείο.
Την Τρίτη, μιλώντας στο συνέδριο των Δημοκρατικών, η Μισέλ Ομπάμα είχε επίσης δηλώσει πως ο σημαντικότερος τίτλος της παραμένει αυτός της "μαμάς αρχηγού" και πως οι κόρες της είναι "η καρδιά της καρδιάς της" και "το κέντρο του σύμπαντός της".
Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε επίσης αναφερθεί σ' αυτές σε μια πιο πολιτική ομιλία του, όταν είχε εξηγήσει πριν από μερικούς μήνες γιατί εξελίχθηκε η θέση του στο θέμα του γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου.
Όμως το ζεύγος Ομπάμα προστατεύει τις κόρες του από την έκθεση στους προβολείς της δημοσιότητας και οι σπάνιες φωτογραφίες τους είναι υπολογισμένες για να δίνουν την εικόνα μιας ενωμένης και φυσιολογικής οικογένειας.
Η τελευταία τις δείχνει την Τρίτη δίπλα στον πατέρα τους σ' έναν καναπέ του Λευκού Οίκου να παρακολουθούν την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου