Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΣΤΟΝ «ΥΠΝΟ» ΠΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Monday, August 20, 2012 2:43 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΤΟΝ «ΥΠΝΟ» ΠΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Εκτός τόπου και χρόνου ήταν η Ασφάλεια Αττικής, αφού οι επιτελείς της ήταν «πεπεισμένοι»  πως ο καταζητούμενος ληστής Σπύρος Χριστοδούλου οργάνωσε την φονική ληστεία της Πάρου. Φωτογραφία του καταζητούμενου...
μάλιστα είχε παρουσιάσει κατ’ αποκλειστικότητα η Real news από τον περασμένο Ιούλιο, ως βασικού υπόπτου για την ληστεία στις Σπέτσες. Για τους γνωρίζοντες ο σωματότυπος του 42χρονου δεν έχει καμία σχέση με το παρουσιαστικό των συνεργών του Θεοφίλου, όπως ξεκάθαρα αποτυπώθηκε στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος. Και είναι απορίας άξιον πως τα  «λαγωνικά» του Ανθρωποκτονιών που πήγαν στην Πάρο δεν το αντιλήφθηκαν. Εκτός βέβαια και αν στο κλιμάκιο λόγω αδειών μετείχαν νέοι αστυνομικοί που δεν γνώριζαν καν ούτε τη φιγούρα του Χριστοδούλου. Πληροφορούμαστε πως ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ  εξέφρασε σε σύσκεψη της Κατεχάκη έντονα τη δυσαρέσκεια του για τον κ. Σαλαμούρα παρόλο που και λόγο κοινής καταγωγής [Ναύπακτος] τον επέλεξε για τη θέση του Διοικητή Ασφαλείας. Στα δυσμενή σχόλια περιλήφθηκε και ο ΓΑΔΑρχης  Δικόπουλος αφού μέχρι πρότινος αυτός ήταν Διοικητής Ασφαλείας.  Να σημειώσουμε πως στην Ασφάλεια Αττικής ανήκει και η Κρατική Ασφάλεια που θεσμικά [υποτίθεται] πως έχει αναλάβει όλο το κομμάτι με τους Αναρχικούς αλλά και κατά συνέπεια και με άτομα που κινούνται στις παρυφές της Νεοτρομοκρατίας.
Κάποια στιγμή μάλιστα η Κρατική Ασφάλεια επί Δικόπουλου «επενδύοντας» στον τομέα αυτόν είχε φθάσει στο σημείο να απασχολεί περισσότερους από 1.500 άνδρες [μόνιμη δύναμη, αποσπασμένους].
Τελικά την υπόθεση Θεοφίλου έβγαλε από την Αθήνα η Αντριτρομοκρατική.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου