Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΦΟΥΧΤΕΛ: ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Friday, September 28, 2012 10:34 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΦΟΥΧΤΕΛ: ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

Μεταστροφή του κλίματος προς μια θετική κατεύθυνση για την Ελλάδα δήλωσε ότι διαπιστώνει ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών...
Υποθέσεων της Γερμανίας Χανς Γιοακιμ Φούχτελ.

Μιλώντας στο συνέδριο Capital and Vision στην Αθήνα, ο κ. Φουχτελ πρόσθεσε πως η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί πως η κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Είπε ακόμα πως παρά τα δημοσιεύματα του Τύπου υπάρχει μια στενή και εγκάρδια φιλία ανάμεσα στον ελληνικό και το γερμανικό λαό.


Πρόσθεσε ότι οι επιχειρηματιες και οι πολίτες στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες που κάποιες φορές είναι δύσκολο να γίνουν κατανοητές από τρίτους, «γι' αυτό θα πρέπει να εκφράσω το σεβασμό μου και να σας παροτρυνω να συνεχίσετε την προσπάθεια».


Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικουρας, από το βήμα του Συνεδρίου δήλωσε ότι «διακρίνεται αχνο φως από την άκρη του τούνελ».


Οπως είπε, η κυβέρνηση προσπαθεί να εφαρμόσει ένα μείγμα πολιτικών πληρέστερο από αυτό που εφαρμοζόταν μέχρι σήμερα, καθώς η «συνταγή ήταν μονομερως επικεντρωμενη στη λιτότητα».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου