Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Friday, September 28, 2012 5:40 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Σπείρα που παραποιούσε και πωλούσε εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών συνελήφθη από την Αστυνομία, έπειτα από τον εντοπισμό...
της από τα στελέχη του ΟΑΣΑ.

Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, «μετά από εντατικούς ελέγχους ο ΟΑΣΑ συντέλεσε στον εντοπισμό παραβατών που διακινούσαν προς το επιβατικό κοινό παραποιημένα εισιτήρια» και υπό «συντονισμένες ενέργειες.. οι δράστες οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη» με την αυτόφωρη διαδικασία.


Ο ΟΑΣΑ κάνει έκκληση στους επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ελέγχουν τα εισιτήρια που προμηθεύονται και σε καμία περίπτωση να μη δέχονται εισιτήρια από συνεπιβάτες τους».


Επίσης, τους προτρέπει «μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού τους να καταστρέφουν το εισιτήριό τους γιατί διαφορετικά αυτό γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους, οι οποίοι ενεργούν εις βάρος τους και εις βάρος των Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας που χάνουν σημαντικούς πόρους για την λειτουργία τους».

Ο μητροπολιτικός φορέας διευκρινίζει «ότι παραποιημένα είναι όσα εισιτήρια έχουν χρησιμοποιηθεί και στη συνέχεια έχουν σβηστεί τα στοιχεία επικύρωσής τους».

 


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου