Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 02, 2012 4:18 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

 

Του Πέτρου Κορμικιάρη
Σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να εξευμενίσει τους πιστωτές μας και να διατηρήσει με αυτό το τρόπο την εξουσία για την κατάκτηση της οποίας κατέλαβε τόσες και τόσες προσπάθειες ο κ. Σαμαράς στρέφεται αδίστακτα κατά του πληθυσμού...
εκείνου της μισθοσυντήρητης εργασίας που κυρίως τον στήριξε και τον ανέδειξε.
Δεν είναι μόνο ότι συνετέλεσε με την αρνητική του στάση στην κυβέρνηση Παπαδήμου να συσσωρευτούν τα προβλήματα και να διογκωθούν, ώστε σήμερα να καθίστανται δισεπίλυτα, αλλά αναζητά τρόπους επίλυσής τους ατελέσφορους.Στρέφεται μονίμως κατά των δημοσίων υπαλλήλων και γενικότερα των μισθοσυντήρητων εργαζομένων που έτσι κι αλλιώς η φορολογική τους δυνατότητα είναι διαυγής και έχει εξαντληθεί.Ο κόσμος της μσθωτής εργασίας ζεί μιά άλλη μικρασιατική καταστροφή.
Αφήνει δε, ο κ. Σαμαράς, στο απυρόβλητο τους πραγματικά έχοντες και κατέχοντες (βλέπε ελεύθερους επαγγελματίες) από τους οποίους προέρχεται το διογκωμένο μαύρο ΑΕΠ της αδήλωτης εργασίας και της υπεκφεύγουσας φορολογητέας ύλης, το οποίο είναι διπλάσιο σε μέγεθος του πραγματικού.
Υπ' αυτές τις συνθήκες όχι μόνο οικονομική ανάπτυξη δεν μπορεί να γίνει αλλά ούτε στοιχειωδώς γίνεται να λειτουργήσει η ατμομηχανή της.Το πρωτοφανές αυτό σύμπτωμα να λειτουργούν στο ίδιο πρόσωπο οι ιδιότητες της ανικανότητας και της ασχετοσύνης είναι επικίνδυνο για τον τόπο.Μόνο ο λαός μπορεί να σταθεί εμπόδιο.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου