Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 16, 2012 7:00 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ...

 

Συγγνώμη για τη δημοσίευση των αποκαλυπτικών φωτογραφιών της συζύγου του πρίγκιπα William, Kate Middleton,ζήτησε σήμερα ο εκδότης της ιρλανδικής εφημερίδας Daily Star, αλλά τόνισε ότι θα αντιταχθεί στις προσπάθειες του βρετανικού ...
παραρτήματος της εφημερίδας να κλείσει το έντυπο.
Χθες Σάββατο, η Irish Daily Star, σε αντίθεση με τα βρετανικά και τα ιρλανδικά αντίπαλα έντυπα, δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέμπριτζ, που είχαν αρχικά δημοσιευτεί στο γαλλικό περιοδικό Closer.
Ο μεγαλύτερος όμιλος ΜΜΕ στην Ιρλανδία, ο Independent News and Media(INM), κατήγγειλε σήμερα την δημοσίευση των φωτογραφιών, όπως έκανε και η βρετανική συνιδιοκτήτρια εταιρεία Northern and Shell, ενώ και οι δύο εταιρείες δήλωσαν ότι δεν είχαν επιτρέψει τη δημοσίευση.
'' Εκ μέρους του ΙΝΜ, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη '', δήλωσε ο επικεφαλής του Ομίλου Joe Webb, σε έναν από τους άλλους τίτλους του Ομίλου, την εφημερίδα, Sunday Independent.
'' Διεξάγουμε εσωτερική έρευνα για να διασφαλίσουμε ότι δε θα επαναληφθεί (αυτό)''.
Ο ίδιος είπε επίσης ότι ελπίζει να μην κλείσει η εφημερίδα, το μέλλον της οποίας απειλείται ύστερα από τη δήλωση του προέδρου της Northern and Shell, Ρίτσαρντ Ντέσμοντ, ότι θα λάβει άμεσα μέτρα να κλείσει η θυγατρική της.
'' Θα κάνουμε ότι περνάει από  από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε τις 70 θέσεις εργασίας στην Irish Daily Star '', είπε ο Webb.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου