Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚ​ΟΣ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ!

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 09, 2012 9:54 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚ
ΟΣ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ!

 

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
Σε μία... σεμνή τελετή έναρξης της ΔΕΘ χωρίς πανηγυρικό χαρακτήρα ό Αντώνης Σαμαράς έδωσε το στίγμα της οικονομικής πολιτικής του για την έξοδο από την κρίση! Στη μικρή αίθουσα της...
ΔΕΘ ό πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα που πρέπει απαραίτητα να πάρει η κυβέρνηση ενώ δεσμεύτηκε ότι η κρίση θα ξεπεραστεί...
Θα δώσει ό ίδιος παρόν στον επιχειρηματικό κόσμο καθιερώνοντας συναντήσεις ανά μήνα με όλα τα Επιμελητήρια είπε ο πρωθυπουργός θέλοντας να δείξει ότι θα είναι κοντά τους στη δύσκολη προσπάθεια για ανάκαμψη!
Καυστικός... ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε στο Τσίπρα για τα λεγόμενά του περί μετατροπής της χώρας μας σε Αργεντινή ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και πρόσθεσε ότι "οι νοσταλγοί της Αργεντινής θέλουν την καταστροφή της χώρας"!
Ο Αντώνης Σαμαράς απέδειξε... ότι με ειλικρίνεια,σεμνότητα,και σεβασμό στον Έλληνα πολίτη ότι ή κυβέρνηση μπορεί να πείσει ότι η χώρα θα προχωρήσει μπροστά με τις θυσίες του Ελληνικού λαού που λαμβάνουν κάπου εδώ τέλος όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς!
Από τι φαίνεται τόσο η ειλικρίνεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τόσο η σεμνή τελετή με τους άκρως απαραίτητους δεν μετέτρεψαν αυτή την έκθεση σε πανηγύρι προσαρμοσμένα άψογα στις συνθήκες της εποχής!

Ο Αντώνης Σαμαράς έπεισε... τους πάντες και εισέπραξε το χειροκρότημα της καρδιάς από τους παρευρισκόμενους!!!


Σας ευχαριστώ...


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου