Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Monday, September 03, 2012 4:29 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

 

 

Τη δεύτερη πεζογέφυρα στο Μαρούσι, που ενώνει το ανατολικό Μαρούσι με το εμπορικό κέντρο της πόλης και βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αναβρύτων, εγκαινίασε...
σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.


Ο υπουργός χαρακτήρισε την πεζογέφυρα «ένα χειροπιαστό έργο, που βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε έναν μεγάλο δήμο της Αθήνας», προσθέτοντας ότι «αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, είναι το χειροπιαστό, το μετρήσιμο, το συγκεκριμένο έργο». 


Δεν παρέλειψε, εξάλλου, να αναφερθεί και στα οικονομικά μέτρα λέγοντας: «Η θέση μας δεν είναι αξιοζήλευτη και κανένας από εμάς δεν είναι ευτυχής όταν καλείται να υιοθετήσει σκληρά μέτρα. Όμως αξίζει να κάνουμε αυτή την προσπάθεια, αξίζει να κάνουμε και το τελευταίο μίλι». Στη συνέχεια ζήτησε την ενότητα κυβέρνησης, αντιπολίτευσης, φορέων και πολιτών, γιατί «δίνουμε μάχη για την πατρίδα μας, για τα σπίτια μας, και πρέπει να βγούμε νικητές».



«Οι επτά εβδομάδες που μεσολαβούν ανάμεσα στο σήμερα και στις 18 Οκτωβρίου που είναι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι επτά ιστορικής σημασίας εβδομάδες, που θα κρίνουν τη μοίρα αυτού του τόπου. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ενωμένοι, όσο περισσότερο μπορούμε, γιατί αυτό που μετράει είναι η Ελλάδα», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης και συμπλήρωσε: «Εάν είμαστε υπεύθυνοι και ενωμένοι, θα βγούμε νικητές και θα επιστρέψουμε στον δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου