Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Friday, September 28, 2012 12:03 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ...

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΝΩΡΙΖΕ...
Το επιδοτήριο της εξώδικης ενημερωτικής επιστολής που είχε αποστείλει ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης προς τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, επιστολή για την οποία σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί, στις 11 Απριλίου ...
του 2011, αποδεικνύοντας έτσι πως η Βουλή γνώριζε τις καταγγελίες που έφερε στο φως η Real News.
Σημειώνεται ότι το επιδοτήριο θεωρείται απόδειξη για την επίδοση ενός εγγράφου, αλλά και για την ημερομηνία που αυτό επιδίδεται.

Έτσι, όπως φαίνεται από το έγγραφο η δικαστική επιμελήτρια παρέδωσε την εξώδικη ενημερωτική επιστολή του Γιώργου Ζωγραφάκη, πρώην συνέταιρου του Γιάννη Καρούζου στις 12 Απριλίου του 2011, στις  9.15 το πρωί. Μάλιστα, σύμφωνα με το επιδοτήριο, η εξώδικη επιστολή δεν παραδόθηκε στον Φίλιπππο Πετσάλνικο, αλλά αφού, όπως σημειώνει η δικαστική επιμελήτρια, δεν βρήκε τον ίδιο στο γραφείο του, την παρέδωσε στον προιστάμενο της Ειδικής Γραμματείας της Βουλής.
Σημειώνεται ότι η εξώδικη ενημερωτκή επιστολή Ζωγραφάκη, απευθυνόταν στον τότε πρόεδρο της Βουλής, κ. Πετσάλνικο, αλλά και σε όλους τους βουλευτές. Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Πετσάλνικου, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής παρέλαβε τη συγκεκριμένη επιστολή και στη συνέχεια την παρέδωσε σε όλα τα πολιτικά κόμματα.
Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή αυτή ο κ. Ζωγραφάκης κάνει λόγο για τεράστιο έγκλημα που είναι σε  εξέλιξη και βλάπτει οικονομικά το Ελληνικό Δημόσιο, κατηγορεί δε τον Όμιλο Καρούζου για απάτες.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου