Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Wednesday, September 05, 2012 1:15 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

 

Η οικονομική κρίση θα «πιάσει πάτο» και δεν έχει φθάσει ακόμα εκεί, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην ευρωζώνη, ενώ ακόμα και αν έλθει κάποια ανάκαμψη, ο λαός θα ζήσει σε συνθήκες της δεκαετίας του '50 και του '60, ανέφερε...
σε συνέντευξη Τύπου η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, καλώντας τον λαό να περάσει στην αντεπίθεση, υποδεχόμενος κατ' αρχήν τα νέα μέτρα με γενική απεργία.

Εξάλλου, η κ. Παπαρήγα δεν παρέλειψε να επισημάνει τον ελλοχεύοντα κίνδυνο πολεμικής ανάφλεξης στη Μ. Ανατολή.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ ανέφερε επίσης, ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση στην Ελλάδα, εφόσον δέχεται την ενσωμάτωση της χώρας στην ΕΕ και την οικονομική εξουσία των μονοπωλίων, αντικειμενικά θα γίνεται χειρότερη.

Αναφερόμενη στη ΔΗΜΑΡ είπε, ότι ανεξάρτητα από πρόσωπα, η στάση της σηματοδοτεί τον ξεπεσμό «κάθε κυβερνώσας αριστεράς» και τόνισε ότι κανένα εκλογικό αποτέλεσμα είτε «χθεσινό», είτε μελλοντικό, δεν θα οδηγήσει σε αλλαγή θέσης του ΚΚΕ στο θέμα αυτό.

Η κ. Παπαρήγα είπε επίσης ότι ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως επιλογή τη δραχμή και πρόσθεσε ότι αν η Ελλάδα τεθεί εκτός ευρωζώνης, αυτό θα είναι αποτέλεσμα εξελίξεων στην ευρωζώνη και την ΕΕ.

Επίσης, ερωτηθείσα για την εξεταστική επιτροπή για το πρώτο μνημόνιο που αποτελεί αίτημα ορισμένων πολιτικών δυνάμεων, η κ. Παπαρήγα είπε ότι αποτελεί αποπροσανατολισμό η ποινικοποίηση μιας μορφής διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι «αν υπάρχει θέμα προσωπικού πλουτισμού κλπ, με CDS πχ, τότε να δικασθούν, να φυλακισθούν και σε αυτό να συνδράμουμε».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου