Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

FW: Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 23, 2012 5:32 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ...

 

 

Γράφει  η Μαρία Ψαράκη
Και ενώ ακούμε για μέτρα, περικοπές, συμφωνίες, διαφωνίες, και με τις συζητήσεις σχετικά με τα δις ευρώ να πηγαινοέρχονται σε τηλεοράσεις, υπουργεία, ραδιόφωνα κλπ, μάθαμε χθες κάτι που μάλλον πέρασε απολύτως στα ψιλά, ...
αφού είναι σαφές πλέον ότι οτιδήποτε δεν αφορά στην Ευρωζώνη, το ευρώ και την παραμονή της Ελλάδας εκεί, δεν ενδιαφέρει κανέναν, ή σχεδόν κανέναν.
Η είδηση σοκαριστική για όσους ακόμα μπορούν και ακούν την εκκωφαντική σιωπή της δυστυχίας και της εξαθλίωσης του διπλανού τους, για αυτούς που μπορούν ακόμα να ντρέπονται για τον διπλανό που πεινάει και αναγκάζεται να συρθεί για ένα πιάτο φαγητό ως το πλησιέστερο συσσίτιο, ξεχνώντας αξιοπρέπεια, εγωισμό, ντροπή, περηφάνεια, αφού η επιβίωση είναι η δική του κόκκινη γραμμή. Οκτώ χιλιάδες συνάνθρωποι μας λοιπόν κάνουν καθημερινά, στην Αθήνα μόνο, αυτή τη διαδρομή της ανάγκης, αφού έτσι μόνο δε θα πεθάνουν της πείνας. Και αν σκεφτούμε τους υπόλοιπους που περιμένουν τις υπαίθριες αγορές και τα μεγάλα σούπερ μάρκετς να κλείσουν, αλλά και εκείνους που ψάχνουν μέσα στους κάδους απορριμμάτων με επιμέλεια, μήπως και βρουν κάτι φαγώσιμο στα πετάμενα και στα δικά μας αποφάγια, αναρωτιέμαι πόσο ακόμα όλοι αυτοί οι άνθρωποι- σκιές μπορούν να χαρακτηρίζονται απ' αυτό το άθλιο πολιτικό σύστημα που τους έφτασε εδώ που βρίσκονται σήμερα, απλώς παράπλευρες απώλειες μιας απάνθρωπης σαφώς κατασκευασμένης τρέλας με προαποφασισμένη αρχή, μέση και τέλος.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου