Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΑΛΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Monday, September 17, 2012 1:09 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΑΛΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Στο φουλ βάζει τις... μηχανές ο Ολυμπιακός, προκειμένου να μπει δυνατά στην «κούρσα» του Champions League την Τρίτη στο Καραϊσκάκη απέναντι στη Σάλκε. Οι Ερυθρόλευκοι, με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το τρία στα τρία στη...
Σούπερ Λίγκα και τη διαφθορά των 7 βαθμών από τον «αιώνιο» ανίτπαλο Παναθηναϊκό, έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχει μάλιστα ευχάριστο... πονοκέφαλο για την επιλογή της 11άδας αφού και ο Γιάννης Μανιάτης είναι πλέον στη διαθεσή του μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Λιθουανία, όπως και οι Τοροσίδης, Κοντρέρας.

Ο Ελληνας διεθνής έμεινε στον πάγκο στο ματς με τον ΠΑΣ για προληπτικούς λόγους, ενώ ο δεύτερος προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στα Γιάννενα για να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με τους Γερμανούς.

Εν τω μεταξύ «ειδικό» συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο Χουάν Πάμπλο Πίνο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τον «κλείσει» για τον επόμενο Ιανουάριο.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου