Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Tuesday, September 11, 2012 12:48 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ

 

Γράφει ο "Παραπολιτικός"
Ουδέν σχόλιο είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν τις τελευταίες ώρες στελέχη από το επιτελείο του Ε. Βενιζέλου μετά και τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο προσκήνιο ως προς το νέο βιβλίο του Α. Λοβέρδου. Οι ίδιοι οι συνεργάτες...
παραπέμπουν σε παλαιότερες δηλώσεις του ίδιου του Βενιζέλου που είχε κάνει κατά την συνεδρίαση της οργανωτικής γραμματείας του κόμματος.
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αφορμή ίδια σενάρια που εκείνη την εποχή έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, ως προς την δημιουργία νέων σχηματισμών, είχε αναφέρει τα εξής: «Δεν μπορεί να ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ όποιο στέλεχος έχει κρίση ταυτότητας όποια στελέχη κρύβονται πίσω από δήθεν ομίλους και τάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για αλαζονικές συμπεριφορές, μικρομεγαλισμούς και στελέχη φασονιστές. Που θέλουν να μεταφέρουν τη τεχνογνωσία του ΠΑΣΟΚ σε άλλους πολιτικούς χώρους»
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να μην δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα όσα ακούγονται καθώς θεωρεί ότι αυτή την στιγμή προέχει η τελική συμφωνία για τα μέτρα και τις επώδυνες περικοπές που ζητεί η Τρόικα.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου