Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΒΟΛΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Saturday, September 01, 2012 3:27 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΒΟΛΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά την κεντρική πλατεία της Αθήνας και την ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να σχηματίσει και ο ίδιος άποψη για την κατάσταση που επικρατεί Οι δύο...
άνδρες περπάτησαν στην πλατεία και τους δρόμους της περιοχής και διαπίστωσαν από κοντά την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ.Σαμαράς συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους, ενώ ήπιε καφέ με τους συνεργάτες του σε δυο καταστήματα της περιοχής.
Ο καθ' ύλην αρμόδιος για την εξομάλυνση της κατάστασης στην περιοχή, Ν.Δένδιας, του ανέφερε ότι «υπάρχουν πράγματα που μπορεί να γίνουν ακόμα πολλά. Θα πάρει καιρό. Αλλά υπάρχει και μια δραματική βελτίωση την οποία είδατε κι εσείς. Ο κόσμος τα αναγνωρίζει. Σας χαιρετάει. Λέει ένα «ευχαριστώ». Λέει και τις αγωνίες του».
Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι «εδώ κάποτε ήταν πολύβουη περιοχή της Αθήνας. Ένα διάστημα έγινε επίκεντρο παρανομιών και ανομίας. Τώρα πρέπει να παραδώσουμε την Αθήνα τόπο ασφαλή, γιατί δεν μπορεί να ζήσει ο Έλληνας διαφορετικά. Κι αυτό πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα. Προχωράμε και το έχεις πάει μέχρι στιγμής καλά. Πραγματικά, πρέπει να συνεχίσουμε. Ο κόσμος –τον είδες- το δέχεται, χαίρεται, αλλά πρέπει να γίνουν και άλλα πολλά», για να προσθέσει λίγο μετά «Χάρηκα τον κόσμο».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου