Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Monday, September 03, 2012 4:00 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 

Δεν πρόλαβε να εκδικαστεί η υπόθεση της ληστείας στην οποία εμπλέκεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μέσω οχήματος του οποίου φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης. Ο μεγάλος αριθμός των υποθέσεων στο πινάκιο οδήγησε...
στην αναβολή της για την Παρασκευή.
Ωστόσο, η δημοσίευση στο διαδίκτυο κειμένων στα οποία συσχετιζόταν η μη εκδίκαση με την βουλευτική ασυλία, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Χρυσής Αυγής.
Σε σχετική ανακοίνωση το κόμμα αναφέρει ότι από τις 12 Ιουλίου ο κ.Κασιδιάρης «έχει καταθέσει αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας προς τον πρόεδρο της βουλής, ενώ εν συνεχεία κατέθεσε ανάλογο αίτημα και προς την Εισαγγελία. ... Η υπόθεση του Ηλία Κασιδιάρη δεν... αφαιρέθηκε λόγω ασυλίας, όπως ψευδώς διέδιδαν στο διαδίκτυο κάποια υποκείμενα. Έχει ενδιαφέρον ότι στην ίδια κατάσταση δεν υπάρχει κανένα άλλο ελληνικό όνομα! Όπως επί λέξει αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο: "Εν όψει της επερχόμενης δίκης μου ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζεται στις 3 Σεπτεμβρίου επιθυμώ, όπως άλλωστε έχω και δημοσίως δηλώσει, την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας, καθ΄ ότι δεν προτίθεμαι να κάνω χρήση του δικαιώματος που μου παρέχει ο Νόμος.».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου