Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Friday, September 14, 2012 12:06 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ...

 

Γράφει ο "Παραπολιτικός"
Τις τελευταίες ώρες διακινούνται από συγκεκριμένους λογαριασμούς στο twitter διάφορα σενάρια για το πραγματικό μας όνομα και ο καθένας δίνει και την δική του ερμηνεία. Επιπλέον δεν λείπουν και τα κοσμιτικα επίθετα με τα...
οποια μας στολίζουν λόγω της επιλογής της ανωνυμίας μας. Μάλιστα αυτο γίνεται απο λογαριασμούς που χρησιμοποιούν το ψευδώνυμο και όχι το πραγματικό τους όνομα. Εδω πραγματικά πρέπει να γελάσουμε. Αυτο είναι πολυ σημαντικό γιατί μάλλον τα σχόλια μας έχουν ενοχλήσει. Σημειωτέον, οτι οι συγκεκριμένες αναλύσεις μας δεν περιείχαν εμπάθειες που ενδεχομένως χρησιμοποιεί blog και στο οποίο και έχουμε αναφερθεί. Προφανώς και εχει ενοχλήσει η αποδόμηση συγκεκριμενων αναρτησεων μέσω των απλών επιχειρημάτων που εχουμε κατα καιρούς χρησιμοποιήσει. Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος οτι το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποιος γράφει και όχι στο τι γράφει. Γιατι πολυ απλά, στην δεύτερη περίπτωση θα έπρεπε να απαντήσει και ο ίδιος με επιχειρήματα στα ερωτήματα που θέτουμε αλλά απάντηση δεν παίρνουμε τελικα. Επίσης, εντύπωση μας προκαλεί άλλο ένα γεγονός. Οτι το ενδιαφέρον συγκεκριμένων σχολιαστών απευθύνεται μόνον σε εμάς και δεν ασχολείται καθόλου με την ανωνυμία των υπολοίπων που εκτός των άλλων οι αναρτήσεις τους ξεφεύγουν αρκετές φορές απο τα επιτρεπτά όρια καλοπροαίρετης κριτικής λειτουργώντας και με εμπάθεια πολλές φορές.
Εδω ισχύει ο πολιτικός παραλογισμός οτι μπορώ να κρίνω το οτιδήποτε αλλα δεν θα επιτρέψω να με κρίνουν. Μπορεί να είναι μια θεωρία αλλά δεν την αποδεχόμαστε.
Και κάτι τελευταίο. Σε προηγούμενη ανάρτηση μας πολύ απλά σας είπαμε οτι δεν αποτελούμε ούτε παπαγαλάκια της Ιπποκράτους, ούτε και βενιζελάκια. Για να χρησιμοποιήσω και μια έκφραση ώστε να γίνουμε και κατανοητοί.
Έχετε πέσει έξω οικτρά στην φαντασία σας αλλά δημιουργείται σκόπιμα τον μύθο για να φτιάξετε και την αφήγηση του εχθρού που έχετε προαποφασίσει απο καιρο για το ποιος θα είναι. Και αυτός για εσάς δεν είναι άλλος απο το ιδιο το ΠΑΣΟΚ...


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου