Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΛΕΙ Η ΟΝΝΕΔ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Thursday, September 27, 2012 9:22 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΛΕΙ Η ΟΝΝΕΔ

 

 Με αρκετή δόση αυτό-κριτικής και ειλικρίνειας, ο Πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας, σε άρθρο του, αναφέρθηκε στο πλήγμα που δέχτηκαν ταπαραδοσιακά κόμματα στις πρόσφατες εκλογές...
και μιλάει για την αναγκαιότητα ενός νέου πατριωτισμού ο οποίος επιβάλλεται, όπως λέει, να στηρίζεται στην αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια.

   Δε διστάζει να χαρακτηρίσει συμπλεγματική τη στάση της κεντροδεξιάς σε μία περίοδο που η αριστερά κατάφερε να δημιουργήσει ένα κοινωνικό χάος, όπως λέει, και συγκεκριμένα αναφέρει: «Έτσι, για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες η Αριστερά θέριζε τους καρπούς της ιδεολογικής της κυριαρχίας και ο κεντροδεξιός χώρος παρέμενε στη γωνία απολογούμενος για εγκλήματα που δεν είχε κάνει. Με την Αριστερά αλωνίζουσα λοιπόν και την Κεντροδεξιά συμπλεγματική, η Ελλάδα χρεοκόπησε. Η κοινωνική έκρηξη εκδηλώθηκε στην καθημερινότητα και ακραίες δυνάμεις ήρθαν στο προσκήνιο για να καλύψουν τα κενά που άφηνε η Πολιτεία.»

  Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, τονίζει στο άρθρο του αυτό ,την αναγκαιότητα να υπάρξει άμεση προσπάθεια για ριζοσπαστικοποίηση των δράσεων και της εθελοντικής προσπάθειας που θα συνδέεται άμεσα με τη κοινωνία και τα προβληματα της.

 Πρέπει, όπως λέει, να δοθεί μία μάχη ενάντια στη μιζέρια που επικρατεί, τονίζοντας και τη προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά εντός και εκτός της χώρας, λέγοντας χαρακτηριστικά : “Χρόνος λοιπόν, δεν υπάρχει άλλος για χάσιμο. Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς δίνει μάχες για να κρατήσει τη χώρα στην Ευρώπη, πρέπει εμείς να μπούμε στα χαρακώματα και να ανακαταλάβουμε τις ζωές μας.”


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου