Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Wednesday, September 05, 2012 11:19 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ...

 

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ
Το υπουργείο Οικονομικών αγνοεί(!..) ποιές επιχειρήσεις έχει ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη στην Ελλάδα. Το υπουργείο Οικονομικών δεν γνωρίζει (;) ποιες επιχειρήσεις διαθέτει στην Ελλάδα ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη και προσέφυγε στον...
βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Στάθη Παναγούλη , ο οποίος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, ώστε να πληροφορηθεί το Σώμα και ο Ελληνικός Λαός για τις φορολογικές και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες του Ομίλου στο Ελληνικό Δημόσιο , να το ενημερώσει για την επιχειρηματική δραστηριότητα της Οικογένειας Δασκαλαντωνάκη στη Χώρα !..
Ο κ. Παναγούλης καταγγέλλει ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών (κα Μαυρομάτη, τηλ. 210 363 6872 και κα Χατζηπαναγιώτου, τηλ.210 3635007) τον ενημέρωσαν :
1.- Ο όρος Όμιλος επιχειρήσεων είναι εμπορικός και οι ΔΟY δεν είναι σε θέση να δώσουν στοιχεία για Ομίλους , αλλά μόνο για επιχειρήσεις. Και,
2.- εζήτησαν από τον ερωτώντα βουλευτή να ενημερώσει το υπουργείο για τα στοιχεία των εταιρειών που ανήκουν στο Όμιλο Δασκαλαντωνάκη !..
Υπουργείο Οικονομικών με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Στουρνάρα , το ΜΕΓΑΛΕΙΟ σου και ΤΑΛΑΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ για τους υπουργούς σου(!) καταλήγει ο κ. Παναγούλης.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου