Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΝΑ ΠΕΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΑ... ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ!

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Thursday, September 13, 2012 3:04 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΝΑ ΠΕΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΑ... ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ!

 

Γράφει ο "Δεξιός"
Αγαπητό Fimotro,
Μετά την "πρόβα" της παρέλασης δημοσιογράφων του ΠΑΣΟΚ του Καραμανλή και της ΔΗΜΑΡO-Αριστεράς για την πρόσληψή τους στην ΕΡΤ απο το επόμενο επιχειρούμενο ΔΣ της ΕΡΤ διαπιστώθηκε από τα σχετικά...
δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ότι έστω και κατά φημολογία σε ονόματα "αποκλείστηκαν" ΟΛΟΙ στο σύνολό τους οι δημοσιογράφοι προσκείμενοι πολιτικά στον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Ο Σίμος Κεδίκογλου παίζει ένα ρόλο περίεργο και "ενεργοπαθητικό" στο όλο θέμα αφού δεν έπρεπε να κάνει καμία πρόσληψη στην ΕΡΤ αποσπασματικά και από μόνος του και οι τελικές αποφάσεις έπρεπε να ανήκουν σε όλα τα κόμματα!

Μικρότερος των περιστάσεων ο Σίμος Κεδίκογλου προκάλεσε,ειρωνεύτηκε και φέρθηκε υποτιμητικά στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά όπου τον επέλεξε (κατά λάθος ή λύση ανάγκης) αφού ο Μιχελάκης είχε σχέδιο για την ΕΡΤ αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της επικοινωνίας του κόμματος όπου φυσικά πήρε και πολιτικά επικοινωνιακά την νίκη Σαμαρά και της ΝΔ στις εκλογές!

Σήμερα η διαλυμένη εικόνα της ΕΡΤ δείχνει ότι ο άνθρωπος όπου είχε σχέδιο μαζί με άλλους δημοσιογράφους ήταν ο........ Μιχελάκης, ο............ Κεδίκογλου δεν ήταν έτοιμος του ήρθε........... "άξαφνα" και απροσδόκητα έτσ..............ι "άξαφνα" όμως και απροσδόκητα φέρεται στους"δεξιούς" δημοσιογράφους αποκελειοντάς τους και γυρίζοντας τους την πλάτη με την αλαζονεία της εξουσίας που τον διακατέχει, μόνο όμως που αυτό που κατάφερε είναι να είναι πια............ μόνος του απομονωμένος και σε απόγνωση, συνεχίζοντας την τιμωρία δημοσιογράφων η οποία σημειωτέων δεν αρέσει ούτε στο Βενιζέλο ούτε στο Κουβέλη ούτε στο Καραμανλή τον οποίο υπηρετεί πιστά αλλά και ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ ! ! ! (Ουδείς αγαπά φυσικά τον πουλημένο)!

Τα πολιτικά κόμματα γνωρίζουν ότι η ΕΡΤ είναι το καζάνι που βράζει και δεν θέλουν να υπάρχουν μόνοι τους στο μαγαζί ο μόνος που δεν το έχει καταλάβει είναι ο Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος μάλιστα πιστεύει λανθασμένα βεβαίως ότι δεν κάνει τα χατίρια των "δεξιών" αρα μπορεί να είναι υφυπουργός για πάντα με την υποστήριξη των υπολοίπων κομμάτων που νομίζει ότι έτσι ξεδιάντροπα εξυπηρετεί!
Είναι όμως λάθος, κανένας δεν το θέλει κανείς αυτό η ΕΡΤ είναι αυτή τη στιγμή "μπάχαλο" αποφάσεις λαμβάνονται και ανακαλούνται αρμοδιότητες δεν τηρούνται πρόσωπα αμφισβητούνται και όλα αυτά γιατί ο Σίμος Κεδίκογλου τους μπέρδεψε όλους τους ανακάτεψε έδιωξε τους συμμάχους του έδειξε τον άλλο κρυφό εαυτό του!

Ε , είναι ώρα να σταματήσουν όλα αυτά πρέπει να παρέμβει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ τώρα να μην γίνει ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ στο επόμενο ΔΣ της εταιρείας εάν δεν έχει την έγκρισή του αφού θέσεις υπάρχουν και ας λένε ότι δεν φτάνουν και ζητούν και άλλες από το Υπ.Οικονομικών άλλωστε εάν δεν υπήρχαν πώς θα γινόντουσαν όλες αυτές οι προσλήψεις;

Κε ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ βάλτε φρένο στις εξελίξεις όλος ο κλάδος βοά η ΕΣΗΕΑ την έχει αποκλείσει ο υπουργός σας ούτε ραντεβού δεν τους κάνει μάλλον το καζάνι θα ανατιναχτεί!!!

Όσο για τους Σαμαρικούς δημοσιογράφους μάλλον πάνε κατευθείαν για μετωπική στο Μαξίμου αφού περίμεναν να έχουν λόγο και ΙΣΗ μεταχείριση στις εξελίξεις και εισέπραξαν κακία και φθόνο και την αλαζονεία του ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ Σίμου Κεδίκογλου!

Πρέπει όλα να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ από το ΔΗΜΗΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ για τις προσλήψεις της ντροπής που θα γίνουν στο επόμενο ΔΣ της ΕΡΤ διαφορετικά όλοι θα θεωρήσουν ότι ο Σίμος Κεδίκογλου λειτουργεί με σχέδιο που εκπονείται από τον ίδιο τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ! Και σίγουρα δεν θέλουμε να το πιστέψουμε!!!!!!!!!!!!!!

Κε ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ.................ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ !!!!


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου