Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

FW: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΝΙΚΟΣ ΤΕΛΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Friday, September 07, 2012 11:28 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΝΙΚΟΣ ΤΕΛΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !

 

Γράφει ο "Μιντιάκιας της ΕΡΤ"
Αγαπητό Fimotro,
Μπορεί ο Ελληνικός λαός να μην έχει να φάει, μπορεί να μην καλύπτονται τα οδοιπορικά των ρεπόρτερ της ΕΡΤ ούτε μέχρι τη Χαλκίδα, για τον πρόεδρο της ΕΡΤ όμως καλύπτονται τα αεροπορικά εισιτήρια μετά οδηγού...
για τη Θεσσαλονίκη!
Ο κύριος Νίκος Τέλλης διαμένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και έρχεται μόνο για τα συμβούλια (όπου τα παρακολά) της ΕΡΤ στην Αθήνα!
Μήπως να καταλάβει ότι δεν μπορεί ο Ελληνικός λαός να καλύπτει τα έξοδά του για να πηγαινοέρχεται στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη!
Έλεος πια ένας πρόεδρος με διαμονή στην Αθήνα δεν μπορούσε να βρεθεί από την κυβέρνηση λιγότερο θα κόστιζε μήπως να μας δηλώσει την διαμονή του ο Νίκος Τέλλης ή την δ/νση μόνιμης κατοικίας του;
Πολλά έξοδα σε δύσκολη περίοδο ενώ η αναδιοργάνωση της ΕΡΤ πάει περίπατο με τα κολλήματα του Νίκου Τέλλη που ανάγκασαν σε κάποιους την ανάθεση των διευθυντικών θέσεων σε υπαλλήλους της ΕΡΤ!
Π.χ μετά την τοποθέτηση του μονίμου δημοσιογράφου κυρίου Ιωάννου στο αθλητικό της ΕΡΤ σήμερα την δ/νση δορυφορικής αναλαμβάνει η μόνιμος υπάλληλος της ΕΡΤ κυρία Φακλή (πάνε περίπατο τα σχέδια Σαμαρά για προβολή στο εξωτερικό και πέντε κανάλια και άλλα πολλά) έπεται και συνέχεια!
Πάντως ετοιμάζονται μεγάλες αντιδράσεις από δεξιούς δημοσιογράφους και όχι μόνο που είχαν κοπή από το ΠΑΣΟΚ και θα κατέβουν προς το Μαξίμου για να τα πουν στο Μπούρα-Μουρούτη-Σταμάτη ένα χεράκι!
Ήδη τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν το τελευταίο καιρό ενώ όλοι τάχουν βάλλει με τον Κεδίκογλου που άφησε το μαγαζί στην ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ!
Ο Κεδίκογλου τα ρίχνει στο Σαμαρά και στο Σταμάτη αλλά δεν γλυτώνει τις αντιδράσεις ήδη άρχισαν αφού πολλοί υποστηρίζουν το Μιχελάκη και τονίζουν ότι ήταν λάθος του Αντώνη Σαμαρά η τοποθέτηση του Σίμου Κεδίκογλου !
Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Κεδίκογλου είναι πολιτικάντης και εγκατέλειψε τα σχέδια αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ πολύ νωρίς ενώ στη μπούκα τον έχουν οι δεξιοί δημοσιογράφοι που τους άδειασε κάνοντας επιλογές συμβιβαστικές και άχρωμες με χρώμα μόνο λίγο από την Θεσσαλονίκη!
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί άραγε το ΔΣ της ΕΡΤ κανείς δεν ξέρει!
Τέλος ο Τέλλης καλό θα είναι αν θέλει να μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και να εργάζεται στην Αθήνα να πληρώσει από την τσέπη του τα έξοδα των μετακινήσεών του!!!!!!!


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου