Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

FW: Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ;...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 16, 2012 9:37 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ;...

 

Μετά το σοκ και τον αποτροπιασμό, που προκάλεσαν παγκοσμίως, οι φωτογραφίες με το σώμα του νεκρού Αμερικανού πρέσβη, Chris Stevens, να το περιφέρουν στους δρόμους, ήρθαν οι υποψίες, ότι πίσω από το θάνατο του βρίσκεται...
η Αλ Κάιντα. Οι αναλυτές, έχοντας ολοένα και περισσότερα στοιχεία στη διάθεση τους, υποστηρίζουν ότι το μανιασμένο πλήθος που πολιόρκησε την πρεσβεία στη Λιβύη, για να διαμαρτυρηθεί έντονα για την ταινία, που προσβάλλει τον Μωάμεθ, ήταν απλώς η κάλυψη που χρειάστηκε η οργάνωση, που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, για το δολοφονικό της χτύπημα.
'Αλλωστε, λίγο μετά την ένοπλη επίθεση στην πρεσβεία, ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, ο Αιμάν αλ Ζαουάχρι, τηλεφώνησε αναγγέλλοντας και άλλες επιθέσεις, για να εκδικηθεί το θάνατο του Αμπού Γιαχία αλ Λίμπι, υψηλόβαθμου στελέχους της τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό τουλάχιστον μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Λέγεται, ότι δεν ήταν τυχαία η ημέρα της επίθεσης, αφού έγινε την ίδια ημερομηνία με το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, δηλαδή 11 Σεπτεμβρίου.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου