Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ!

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 09, 2012 6:13 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ!

 

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
Καλά ...κανείς δεν ασχολείται με τις πολιτικές διώξεις δημοσιογράφων της προηγούμενης κυβέρνησης στην ΕΡΤ! Βλέπω... ονόματα...
ακούω αλλαγές... διαβάζω σχετικά δημοσιεύματα κανείς όμως από το "επικοινωνιακό τιμ" της κυβέρνησης δεν ασχολείται με τους δημοσιογράφους που η προηγούμενη κυβέρνηση έδειξε την πόρτα εξόδου επειδή πολιτικά δεν ήταν στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου!
Μόνη... εξαίρεση ο Γιώργος Κουβαράς ο οποίος δίκαια επανήλθε αφού είχε κοπεί από τους τότε δήθεν σοφούς της ΕΡΤ!
Με... τους υπόλοιπους τι γίνεται;
Πολλοί... ακόμα κομμένοι του προηγούμενης κυβέρνησης όπου υπηρέτησαν την ΕΡΤ πάνω από μία δεκαετία (όπως και εγώ) παραμένουν εκτός!
Άραγε... η σημερινή κυβέρνηση θεωρεί ότι ο "ένας κούκος έφερε την άνοιξη";
Οι όποιες απόψεις... και να επικρατούν για το θέμα της επιστροφής των δημοσιογράφων εγώ θα πω είναι... λάθος της κυβέρνησης έπρεπε πριν γίνει οποιαδήποτε άλλη επιλογή για την ΕΡΤ να ήταν πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης η άρση αυτής της αδικίας αφού... φιμώνει αρκετούς συναδέλφους ενώ άλλοι βρίσκονται ΑΚΌΜΑ στην ΑΝΕΡΓΊΑ!
Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει ανήμπορη να δώσει λύση και παραπέμπει στη κυβέρνηση αφού αρκείται στις ανακοινώσεις υποστήριξης που είχε βγάλει κατά το παρελθόν!
Ο Κεδίκογλου σηκώνει τα χέρια ψηλά δεν υπάρχουν θέσεις υποστηρίζει και το όλο θέμα έκλεισε...
Όχι... όμως δεν είναι έτσι η κυβέρνηση τρικομματικού χαρακτήρα έχει υποχρέωση να επαναφέρει από χθες στο Ραδιομέγαρο τους κομμένους από το ΓΑΠ συναδέλφους αφού μόνο με το Κουβαρά θα δημιουργήσει την εντύπωση ότι γίνονται επιλογές και πάλι των "αρεστών του νέου συστήματος" δημιουργώντας... οργή και αγανάκτηση σε όλους τους υπόλοιπους!
Μαθαίνω ότι το... ποτήρι έχει ξεχειλίσει ενώ η κυβέρνηση και το "επικοινωνιακό της τιμ" καλό είναι να μην σφυρίζει αδιάφορα!!!"


Σας ευχαριστώ...


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου