Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΚΗΣ!

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Wednesday, September 05, 2012 4:56 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΚΗΣ!

 

«Δυσώδεις και συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους» από «τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το κράτος και τις ιδιωτικές αγορές», χαρακτηρίζει, με δήλωση του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τις...
πληροφορίες για τα στοιχεία των ανακριτών περί εμπλοκής άλλων δέκα εταιριών στην υπόθεση της διακίνησης «μαύρου» πολιτικού χρήματος, από δωροδοκίες για εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο πρώην υπουργός επαναλαμβάνει, στη δήλωσή του, ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρίες και τη δραστηριότητά τους και τονίζει ότι «ψεύδονται, συκοφαντούν και λασπολογούν» όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταγγέλλει όσους ευθύνονται για αυτές τις διαδόσεις, που, όπως θεωρεί, εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες και καταλήγει στη δήλωση του:

«Καταγγέλλω δημόσια αυτά τα τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων, που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το Κράτος και τις ιδιωτικές αγορές. Ζήτησα από τους δικηγόρους μου, από ΄δω και στο εξής, να βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη απέναντι σε όλες τις δυσώδεις και συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους τις οποίες δέχομαι».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου