Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑ - ΔΕΝΔΙΑ ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Saturday, September 01, 2012 5:04 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑ - ΔΕΝΔΙΑ ...

 

Αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί, ο Αντώνης Σαμαράς όπως ήδη σας ενημερώσαμε, στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο πρωθυπουργός, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, και τον ενημέρωσε ...
για τη βόλτα που ήθελε να κάνει στο κέντρο της Αθήνας.
Έτσι, ο Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τον Νίκο Δένδια, κατέβηκε στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων, περπάτησε στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια, μίλησε με τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της περιοχής, καταγράφοντας όλα όσα του είπαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας.
'' Υπάρχουν  πράγματα που μπορεί να γίνουν ακόμα πολλά. Θα πάρει καιρό. Αλλά υπάρχει και μια δραματική βελτίωση την οποία είδατε και εσείς. Ο κόσμος τα αναγνωρίζει. Σας χαιρετά.
Λέει '' ένα ευχαριστώ ''. Λέει και τις αγωνίες του '', είπε στον πρωθυπουργό ο Νίκος Δένδιας σε διάλογο που είχαν.
Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι '' εδώ κάποτε ήταν η πολύβουη περιοχή της Αθήνας. Ένα διάστημα έγινε επίκεντρο παρανομιών και ανομίας. Τώρα πρέπει να παραδώσουμε την Αθήνα τόπο ασφαλή, γιατί δεν μπορεί να ζήσει ο Έλληνας διαφορετικά. Και αυτό πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα. Προχωράμε και '' τα έχεις πάει μέχρι στιγμής καλά'', προσθέτοντας πως '' χάρηκα τον κόσμο ''.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου