Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Wednesday, September 26, 2012 5:49 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

 

Με ύβρεις και απειλές κατά του Νίκου Χατζηνικολάου και με καθυστέρηση τριών ημερών απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής στο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, που τον εμπλέκει σε σκάνδαλο real estate ύψους 10 δις ευρώ...

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης, μιλώντας με τους δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζουν και επανέλαβε ότι θέλει με κάθε τρόπο διαλεύκανση της υπόθεσης.
Ο πρόεδρος της Βουλής απέφυγε να δώσει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα διαρκείας για την ιδιότυπη αναστολή των καθηκόντων του, σημειώνοντας ότι '' όσο δεν ξεκαθαρίζουν οι κατηγορίες, δεν μπορώ να προεδρεύσω σε συνεδρίαση για τα νέα μέτρα, εκτός και αν του το ζητήσουν οι Κ.Ο ''.
Σε ότι αφορά τα όσα ακούγονται περί παραίτησης του, ο κ. Μειμαράκης είπε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραιτείται είναι επειδή δε θέλει να μπλέξει την κυβέρνηση, ωστόσο άφησε ανοιχό κάθε ενδεχόμενο, τονίζοντας ότι θα κάνει '' 'ό,τι χρειαστεί ''.
Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε ότι'' δεν έχει τίποτα με το Μαξίμου '' και ότι '' συμπορεύονται σε μία προσπάθεια απέναντι στην αποσταθεροποίηση ''.
Ο κ. Μειμαράκης, αποφεύγοντας να παντήσει στα κρίσιμα ερωτήματα για την ουσία της υπόθεσης, εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά του εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας Real News, Νίκου ΧΑτζηνικολάου : '' Εγώ θα βγάλω το κοστούμι και θα τον αντιμετωπίσω στην αρένα. Δε θα πάω σαλονάτα. Ξέρω που πάω να δώσω τη μάχη και δε με φοβίζει '', ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής, ενώπιον 30 περίπου κοινοβουλευτικών συντακτών.
Ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε επίσης τα δημοσιεύματα της Real News '' μαφιόζικα, αλήτικα, εκβιαστικά '', ενώ άφησε να εννοηθεί ότι είναι κατευθυνόμενα. '' Εγώ είμαι καθαρός και χτύπησε λάθος πρόσωπο όποιος το χτύπησε για να δημιουργήσει αποσταθεροποίηση ''. είπε ο κ. Μειμαράκης και συμπλήρωσε : ''Ο Νίκος Χατζηνικολάου μου πίνει το αίμα μετο καλαμάκι, αλλά θέλει να μου το πιει λίγο λίγο ''.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου