Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

FW: Η "ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ" ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Friday, September 14, 2012 12:12 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: Η "ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ" ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

 

Aπό το : enimerosi24.gr
«Μαύρη γάτα» του ποδοσφαίρου αποκαλούν παράγοντες, αλλά και απλοί φίλαθλοι την περίπτωση του Γιάννη Αλαφούζου και την ενασχόλησή του με την «Παναθηναϊκή συμμαχία», αφού η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League...
σημαδεύτηκε, με δολοφονικές επιθέσεις, τραμπουκισμούς και απειλές εναντίον αθλητικών συντακτών! Κάθε άλλο παρά με το δεξί… εισήλθε στον χώρο του ποδοσφαίρου ο γνωστός επιχειρηματίας, δεδομένου ότι σε ελάχιστο χρόνο, οι δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ και πιο ειδικά ο ΠΣΑΤ μετρά, ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε περιστατικά βίας! Δυστυχώς όμως, εκτός από την «γρουσούζικη» είσοδο του αφεντικού του ΣΚΑΙ στο ποδόσφαιρο που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, οι δημοσιογράφοι, Άρης Ασβεστάς, λίγο νωρίτερα τρεις ακόμη αθλητικοί συντάκτες, αλλά και ο Αντώνης Πανούτσος στις αρχές της εβδομάδας, δέχθηκαν άνανδρες επιθέσεις με στόχο τη φίμωσή τους.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ κηρύσσουν στάση εργασίας και σιγή 5 λεπτών σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League αύριο Σάββατο, Κυριακή 16/9 και Δευτέρα 17/9, καταγγέλλοντας τις επιθέσεις κατά των αθλητικών συντακτών.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου