Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Monday, September 17, 2012 1:33 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ

 

Γράφει ο "Παραπολιτικός"
Ολομέτωπη επίθεση σχεδιάζει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ίδρυση νέου φορέα. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της Φ. Γεννηματά στο ραδιόφωνο του FLASH που...
μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι «Οι πολίτες μας βλέπουν όλους και μας παρακολουθούν. Γνωρίζουν ποιοι εκφράζουν το παλιό και ποιοι την ανανέωση. Κανείς δεν τους στερεί το δικαίωμα. Από κει και πέρα είναι δικαίωμα του πολίτη να εξετάζει την ως τώρα πορεία του».
Από την πλευρά της Ιπποκράτους οργανώνεται σχέδιο απομόνωσης όσων έχουν στο μυαλό τους ένα τέτοιο εγχείρημα και φαίνεται ότι θα υπάρξουν πολιτικά ανοίγματα στα υπόλοιπα στελέχη τα οποία έχουν πάρει αποστάσεις το τελευταίο διάστημα από το Κίνημα.
Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν από την Ιπποκράτους, οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες πολύ σύντομα θα πάρουν σάρκα και οστά και θα στοχεύουν στην συστράτευση και κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του Κινήματος σε μια ενιαία βάση, μακριά από εγωισμούς και προσωπικές στρατηγικές.
Σχόλιο Παραπολιτικού: Αν και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει ήδη καθυστερήσει πολύ, θα πούμε ότι λέει και λαός σε τέτοιες περιπτώσεις. Κάλιο αργά παρά ποτέ...


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου