Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 09, 2012 10:00 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

 

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, περιορισμένη τοπικά ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες και διατήρηση των ενισχυμένων ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα, Κυριακή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί...
από 15 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη θα φτάσουν στους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, στρεφόμενοι το βράδυ σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 26. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου