Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

FW: Ο ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Wednesday, September 12, 2012 10:51 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: Ο ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

 

Ο απεργιακός χάρτης σε όλη τη χώρα με τους εργαζομένους να αντιδρούν κυρίως στο νέο πακέτο μέτρων Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι δάσκαλοι και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, και τρίωρες στάσεις εργασίας...
οι καθηγητές (11 π.μ.-2 μ.μ. και 2 μ.μ.-5 μ.μ.), ενώ διοργανώνουν συλλαλητήριο στα Προπύλαια, στις 12 το μεσημέρι. Χθες η ΟΛΜΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας των καθηγητών την ημέρα κατάθεσης των μέτρων στη Βουλή. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η ΟΛΜΕ θα οργανώσει και συλλαλητήριο έξω από το Κοινοβούλιο.
Σε πενθήμερη αποχή έως την Παρασκευή παραμένουν και οι καθηγητές των ΤΕΙ.
Τρίωρη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου, κήρυξε η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι του λεκανοπεδίου Αττικής και του νομού Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών.
Σήμερα απεργούν οι φαρμακοποιοί του Πειραιά, ενώ την ίδια ώρα οι φαρμακοποιοί στις άλλες πόλεις συνεχίζουν την αναστολή χορήγησης φαρμάκων επί πιστώσει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα και οι νοσοκομειακοί γιατροί και τα σωματεία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Στα σώματα ασφαλείας, οι φορείς των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 16.30 ένστολη διαμαρτυρία, στην πλατεία Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή, επί της οδού Σταδίου).
Κλειστοί σήμερα και αύριο, θα είναι οι δήμοι σε όλη την Ελλάδα, με απόφαση των δημάρχων που διαμαρτύρονται για την αυτοχρηματοδότηση των ΟΤΑ. Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Συμμετοχή στην κινητοποίηση των αιρετών ανακοίνωσε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ που καλεί τους εργαζομένους στους δήμους σε προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη στις 10 το πρωί.
Παναττική τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Επίσης, τα καταστήματα του ΤΤ που λειτουργούν και σε απογευματινή βάρδια θα παραμείνουν κλειστά, ενώ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην κεντρική υπηρεσία και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή, όπου θα συζητείται και θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου