Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ;

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Monday, September 24, 2012 10:11 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ;

 

Οι αρχές της Ευρωζώνης ετοιμάζουν  '' ένα ευρύ πακέτο διάσωσης '' αναφέρει σε δημοσίευμα της η γερμανική έκδοση της εφημερίδας Financial Times, επικαλούμενη πηγές της Ευρωζώνης. Το συγκεκριμένο πακέτο θα περιλαμβάνει- σύμφωνα...
πάντα με το δημοσίευμα - πολλές χώρες, με ένα τροποποιημένο πρόγραμμα για την Ελλάδα, μια δεύτερη διάσωση για την Ισπανία και ένα πρώτο πρόγραμμα για την Κύπρο.
Τα νέα μέτρα στήριξης για τις τρεις χώρες μπορεί να διαπραγματευτούν και να παρουσιαστούν στις εθνικές κυβερνήσεις ως πακέτο μέχρι το Νοέμβριο, ενώ '' τα μέλη της Τρόικας δε θα έχουν ολοκληρώσει την έκθεση τους για την Ελλάδα, μέχρι την επόμενη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, στις 8 Οκτωβρίου '', επισημαίνουν οι Financial Times Deutschland.
Ένα κοινό πακέτο, στόχο έχει να κάμψει τις αντιστάσεις για επιπλέον παραχωρήσεις προς την Ελλάδα, ιδιαίτερα μεταξύ των Γερμανών βουλευτών, παρουσιάζοντας μια ευρεία λύση που θα μπορούσε να αποτελέσει μια σημαντική αλλαγή στην κρίση χρέους, τονίζει η εφημερίδα.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου