Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ '' ΛΑΣΤΙΧΟ ''...

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Monday, September 24, 2012 8:25 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ '' ΛΑΣΤΙΧΟ ''...

 

'' Ευέλικτα '' θα πρέπει να είναι τα προγράμματα διάσωσης για τις χώρες της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, σύμφωνα με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.
Όπως δήλωσε η αξιωματούχος του ΔΝΤ, ...
η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να βοηθήσει τις χώρες της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα και αυτό θα πρέπει να  περιλαμβάνει και τη χρηματοδότηση.
 '' Η Ευρώπη παραμένει προφανώς το επίκεντρο της κρίσης και εκεί που χρειάζεται περισσότερο η ανάληψη δράσης '', τόνισε η επικεφαλής του ΔΝΤ και ζήτησε από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, μεταξύ των οποίων τη συγκρότηση ενός ενιαίου εποπτικού τραπεζικού μηχανισμού και την άμεση ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Στο πλαίσιο αυτό έκανε έκκληση στους πολιτικούς αξιωματούχους να χρησιμοποιήσουν το '' παράθυρο ευκαιρίας'' που προσφέρουν οι πρόσφατες αποφάσεις της Fed και της ΕΚΤ.
'' Αυτή τη φορά χρειαζόμαστε ανάκαμψη διαρκείας, όχι μια πρόσκαιρη βελτίωση. Για να είναι αυτή η φορά διαφορετική, χρειαζόμαστε βεβαιότητα, όχι αβεβαιότητα '', είπε χαρακτηριστικά η Λαγκάρντ.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου