Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Thursday, September 06, 2012 7:49 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

 

Η συγκρότηση πανελλαδικού μετώπου Υγείας, το οποίο θα αποτελείται από συνδικαλιστικούς και θεσμικούς φορείς χρηστών υγείας, αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με τη...
συμμετοχή εκπροσώπων των συνδικαλιστικών οργανώσεων, των συνταξιούχων του Δημοσίου, των ελεύθερων επαγγελματιών και εργαζομένων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.



«Ο υγειονομικός κόσμος ενώνει τις δυνάμεις του με τους πολίτες και τους ασθενείς για τη δημιουργία ενός πανελλαδικού φορέα εκπροσώπων όλου του τομέα της υγείας, με στόχο τη διαφύλαξη της χρηματορροής και τον προσδιορισμό των κόκκινων γραμμών ώστε να μπει μια τάξη και να διαμορφωθεί ένα ασφαλές για όλους και σταθερό πλαίσιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ. 


«Αφού η πολιτεία αδυνατεί να συστήσει τους απαραίτητους μηχανισμούς ελέγχου, δράσης και ορθής παροχής υπηρεσιών, οι ίδιοι οι φορείς με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναλαμβάνουν πρωτοβουλία και δράση», τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γ. Πατούλης. Επισήμανε ακόμη ότι η κατάσταση στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, βρίσκεται «στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης, με συνέπεια να απειλούνται ανθρώπινες ζωές».


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου