Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ : Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Sunday, September 16, 2012 5:42 PM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ : Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

 

«Mε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και απευθυνόμενος τελικώς μόνο στις συνιστώσες του, ο κ. Τσίπρας δεν μπόρεσε να κρύψει την πλήρη απουσία σχεδίου και προγράμματος του κόμματός του, ομολογώντας έτσι ότι δεν έχει...
τίποτα το καινούριο να προσφέρει» ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας τη συνολική παρουσία του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλ.Τσίπρα στη ΔΕΘ.

«Μέσα από έναν κυκεώνα στόχων, αρχών και πόλων με συμπλέγματα, ο κ. Τσίπρας επιθυμεί τη νεκρανάσταση του κρατισμού, υιοθετώντας συντεχνιακές λογικές», υπογράμμισε ο κ.Κεδίκογλου τονίζοντας πως «στο αναχρονιστικό ευχολόγιό του δεν βρήκαν θέση η ανταγωνιστικότητα, οι επενδύσεις και η μείωση της σπατάλης του κράτους, οι κυριότερες δηλαδή παράμετροι ενός αληθινά βιώσιμου εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση και αναπτυξιακής προοπτικής για τον Πολίτη και τη Χώρα. Είναι λυπηρό ένας νέος άνθρωπος να μιλάει με γερασμένους όρους παρελθόντος».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας «εκτός πραγματικότητας, μίλησε για 8 δισεκατομμύρια επιπλέον φόρους σε μία οικονομία σε ύφεση και για δεκάδες δισεκατομμύρια επιπλέον κρατικές δαπάνες σε μια χώρα με οξύ πρόβλημα ελλείμματος».

«Φλερτάροντας συνεχώς με τη χρεοκοπία ο κ. Τσίπρας αποδεικνύεται για άλλη μια φορά συνεπής υπηρέτης του λόμπι της δραχμής και όσων κρύβονται πίσω του.

Δεν οργανώνει την ανατροπή , όπως διατείνεται, αλλά την καταστροφή» υπογράμμισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου