Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΞΟΥΣ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Tuesday, September 04, 2012 11:52 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΞΟΥΣ

 

Σειρά φορολογικών ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Κέρκυρα και Παξούς, πραγματοποιήθηκε κατά το τελευταίο τριήμερο . Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν παραβάσεις του...
Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και άλλες σχετικές φορολογικές παραβάσεις.

Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους συνολικά σε πενήντα επτά καταστήματα, με τα ακόλουθα αποτελέσματα: 


-Στην Κέρκυρα διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 39 καταστήματα, σε 10 από τα οποία διαπιστώθηκαν παραβάσεις του «Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων», αλλά και της νομοθεσίας που αφορά την έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης. Επίσης, σε οκτώ περιπτώσεις καταστημάτων σχηματίσθηκαν ποινικές δικογραφίες γιατί όπως προέκυψε στερούνταν αδείας λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος.


 -Στους Παξούς διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 18 καταστήματα, σε 3 από τα οποία διαπιστώθηκαν επίσης παραβάσεις του «Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων» και της νομοθεσίας που αφορά την έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης. Επιπλέον, σε δύο περιπτώσεις καταστημάτων σχηματίσθηκαν ποινικές δικογραφίες, γιατί όπως προέκυψε στερούνταν αδείας λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. προς εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου