Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

FW: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

Feed: 11fim
Posted on: Tuesday, September 11, 2012 11:33 AM
Author: noreply@blogger.com (fimotro)
Subject: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Από το : protothema.gr
Ένα μήνα μετά την ένοπλη ληστεία που είχε γίνει στο σπίτι του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου Γιώργος Μητσάκος σώθηκε από καθαρή τύχη από απόπειρα δολοφονίας, που έγινε σε βάρος του. Άγνωστος τον...
πυροβόλησε λίγο πριν μπει στο γκαράζ του σπιτιού του στην περιοχή «Κτιράκια» στο Μαυροβούνι Λακωνίας.

Ο δράστης καραδοκούσε σε αθέατο σημείο χωρίς να γίνει αντιληπτός, μιας και η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη. Τη στιγμή που ο 56χρονος δικηγόρος επέστρεφε στο σπίτι του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, έχοντας μαζί του τον 13χρονο γιο του, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με κυνηγετικό όπλο. Τα σκάγια που προέρχονταν από εννιάβολο φυσίγγιο χτύπησαν τον πρόεδρο του Δ.Σ.Γ. στον καρπό του χεριού του και τρύπησαν τη λαμαρίνα του αυτοκινήτου!

Η σύζυγός του, που ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο μαζί με την κόρη τους και τη μητέρα της, «πάγωσε» όταν είδε αιμόφυρτο τον δικηγόρο.

Ο 56χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ. Αστυνομικοί από την Ασφάλεια Σπάρτης και το αστυνομικό τμήμα Γυθείου έκαναν αυτοψία στο σημείο της επίθεσης, όπου βρήκαν υπολείμματα από το φυσίγγιο τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση.

Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση και εξετάζεται αν η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του προέδρου έχει σχέση με την πρόσφατη ληστεία σε βάρος της οικογένειάς του ή με τις πρόσφατες επιθέσεις με γκαζάκια στην περιοχή του Μαυροβουνίου.

Παράλληλα, εξετάζεται αν ο δράστης είναι γνωστός του 56χρονου δικηγόρου ή κάποιος δυσαρεστημένος πελάτης του.


View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου